Boliggruppen Erhverv og Nordicals Odense har fundet endnu en lejer til Titan i Tech Town Odense, hvor 1.600 kvm nu er blevet udlejet på 7 måneder.

I et tæt samarbejde mellem Boliggruppen Erhverv og Nordicals Odense er endnu en lejer hoppet om bord på Titan-rejsen i Tech Town Odense. Group Online, der er Danmarks største leverandør af hjemmesider og online markedsføring, rykker ind i de nye lokaler til december, og hermed er cirka 1.600 kvm udlejet på kun 7 måneder. Dette betyder også, at der kun er cirka 900 kvm tilbage.

Tech-Town ligger i et meget attraktivt erhvervsområde i Odense M med kort afstand til blandt andet Rosengårdcentret, Cortex Park, Nyt OUH, Syddansk Universitet, Rødegårdscentret samt letbanestop. Titan er helt præcist beliggende på Billedskærervej 17 i Odense M, som er en del af Tech Town Odense, der indtil videre består af ejendommene: Sirius, Vega, Pegasus, Aurora og Titan.

Cardlay, der arbejder med betalingsløsninger, var den første lejer, der rykkede ind i Titan den 1. april 2020 - midt i en hektisk tid med Covid-19. Umiddelbart herefter, også i april måned, flyttede Public Intelligence ind. Public Intelligence arbejder med sundheds- og velfærdsteknologi. I december slutter både Group Online og Arbejdsgiverforeningen Tekniq sig også til fællesskabet i Titan og Tech Town Odense.

Ifølge udviklingsdirektør Susanne Blix fra Boliggruppen Erhverv er der allerede opstået den helt forventede synergi blandt lejerne. En synergi som blandt andet skal være med til at gøre Titan og Tech Town Odense relevant og værdiskabende for nuværende som for kommende lejere.

ODENSE: de store projekter. Konferencen afholdes den 28. april 2021.

- Da Titan åbnede den 1. april 2020 flyttede lejerne Cardlay og Public Intelligence ind, og i december melder Group Online således nu også deres ankomst. Sammen skaber disse virksomheder, sammen med vores øvrige lejere i Tech Town Odense, allerede nu en god synergi, og det er jo lige præcis det, vi ønsker, skal folde sig ud i Tech Town. Via vores klare vision om at skabe et community, hvor vi understøtter vores virksomheder i dagligdagen. Dette gør vi via et fokus på, at det skal være let for vores lejere og deres medarbejder at føle sig hjemme, og hvor lejerne dagligt færdes blandt andre ambitiøse Scale-Up Tech-virksomheder. Herved kan Tech Town Odense være relevant og værdiskabende for vores lejere, siger Susanne Blix.

- Herudover har vi Nordicals Odense til at hjælpe os med, at finde lejere, og det er blandt andet herigennem, at Group Online kommer ind i billedet. Nordicals’ professionelle platform, betydelige markedsandel samt netværk er med til at sende lejere vores vej. Dette betyder, at samarbejdet med Nordicals i høj grad bidrager til, at vi har de bedste muligheder for at skabe Tech Town Odense og således realisere vores vision om det Titan, vi ønsker, uddyber hun.

Covid-19 har ikke betydet mindre travlt på lejemarkedet
Hos Nordicals Odense har de også det sidste halve år løbet hurtigt for at kunne følge med den stigende efterspørgsel på erhvervslejemål i Odense.

- Det er klart, at pandemien lagde en naturlig dæmper på ejendomsmarkedet i starten af året, men 2. og 3. kvartal af 2020 har været et rekord godt år for vores udlejningsafdeling. Umiddelbart er forklaringen, at flere virksomheder under Covid-19 har haft mulighed for at revurdere deres forretningsstrategi og herved blandt andet finde nye lokaler. Group Online er ingen undtagelse, og ved at rykke fra deres nuværende lokaler på Svovlhatten til Titan får de helt nybyggede lokaler samt et kollegialt fællesskab, hvilket er et stort plus for mange mindre virksomheder, udtaler erhvervsmægler Christopher Bøje, Nordicals Odense.

Group Online flytter ind i de nye lokaler den 3. december 2020.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning