Frederiksborg Gruppen melder om stor interesse for et projekt med et nyt bæredygtigt boligområde på et 110.000 kvm stort areal ved Hillerød.

Frederiksborg Gruppen står bag et projekt med 250 boliger på et 110.000 kvm stort område mellem Hammersholt og Ny Hammersholt nord for Brødeskovvej. Ifølge SN.dk har 250 personer meldt sig som interesserede i byudviklingsområdet, som den seneste uges tid blevet promoveret med markedsføring på Facebook.

Ifølge SN.dk har Hammersholt Enge været debatteret en del på det seneste, fordi Danmarks Naturfredningsforening i Hillerød ønsker at frede området. I udkast til kommuneplan 2021 for Hillerød er området nævnt som et perspektivområde, så der først vil kunne udvikles i området efter år 2033. Kommuneplanen forventes dog først vedtaget i december 2021, og derfor ligger intet helt fast endnu.

Hillerød: De store projekter. Konferencen afholdes den 5. oktober 2021.

- Vi bliver nødt til at kunne udvikle løsninger, der går på tværs af matrikelskel, vi bliver nødt til at udvikle løsninger, der finder nye måder at forene livet på landet og livet i byen på. Og med alle de store ambitioner er det jo pragtfuldt, at så mange mennesker er blevet nysgerrige og har lyst til at være med fra begyndelsen, siger Jesper Lorentzen, der sammen med Carlo Lorentzen står bag Frederiksborg Gruppen, ifølge SN.dk.

Arkitema har udarbejdet et projektforslag for Hammersholt Enge for Frederiksborg Gruppen. Tanken er at udvikle Hammersholt Enge til en ny bæredygtig landsby bygget på FN’s 17 verdensmål, fremgår det af projektets hjemmeside.

Ejendommen har tidligere været en del af Hammersholt Teglværk, og de oprindelige historiske bygninger harværet udlejet til Papiruld Danmark, fremgår det videre.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Stormflodssikring af by- og landområder

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS