Bramming-virksomheden Sports Connection, der er er den officielle nordiske distributør af det amerikanske skommærke Skechers, flytter sit skandinaviske hovedsæde fra Bramming til Esbjerg.

Ifølge JyskeVestkysten flytter Sports Connection sit skandinaviske hovedkontor fra Industrivej i Bramming til den tidligere kontorforsyningsgigant CJC Gruppens hovedsæde i bunden af Kvaglundvej.

- Vi har været placeret på industrivej i Bramming, siden vi startede for 23 år siden, og vi har udvidet og flyttet til den anden side af vejen, men det er ikke optimalt, at vi ikke sidder under samme tag. Så for 8-9 måneder siden fik vi faktisk tegnet et nyt byggeri, men vi må erkende, at tidshorisonten for at få det opført er alt for lang, og derfor var det bedre at finde de her nye lokaler, fortæller indehaver af Sports Connection, Peter Jørgensen, til avisen.

NB! Holstebro investerer 9 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 13. september 2018.

Domicilet i Esbjerg omfatter 3.600 kvm og vil rumme både administration, showroom, lager og onlineshop.

Sports Connection beskæftiger 150 medarbejdere i hele Skandinavien, hvoraf 40 arbejder i hovedkontoret. I 2016 blev virksomhedens overskud fordoblet til 25 millioner kr., og Sports Connection er flere år i træk blevet kåret som vækst-gazelle af Dagbladet Børsen.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i København frem til 2030

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder