Den 14. marts 2019 markerede starten på byggeriet af Logicenters’ nye ejendom i Greve. Terminalen forventes afleveret til sin nye lejer i 2020.

Logicenters har nu taget det første spadestik til deres nye bygning i Greve. Ejendommen vil være en af de første moderne crossdock terminaler af sin type. Med sin ekstra højde muliggøres 2-etagers sortering og med 2,000 kvm mezzanine-kontor fremtidssikres ejendommen på lang sigt.

NB! Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes d. 4. juni 2019.

- Logicenters stræber altid efter at være på forkant med denne type ejendomsudvikling og denne bygnings specifikationer kendetegner en moderne logistikejendom. Vi er stolte af at bygge en crossdockterminal som afspejler morgendagens logistik, især når det er i en så vigtig lokation som Greve, siger Matthias Kettelhoit, kommerciel chef hos Logicenters.

Ejendommen vil have en tydelige bæredygtig profil hvor blandt andet solceller vil blive installeret på taget. Derudover bliver sikkerheden for de ansatte også højt prioriteret med en gangbro, som sikkert skal lede fodgængere fra parkeringspladsen til mezzanine-kontoret, hvilket betyder at man helt undgår at gående skal krydse lastbiltrafikken. Lejeren, Bring Danmark, vil leje størstedelen af ejendommen.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Stormflodssikring af by- og landområder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Den nye Planlov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked