Olav de Linde Byggeselskab har gennem de seneste år udarbejdet flere projekter, hvor siloer på blandt andet Odense Havn omdannes til nye funktioner. Hør mere på konferencen "Odense investerer 24 milliarder i boligbyggeri" den 17. januar 2019.

Olav de Linde Byggeselskab har gennem de seneste år udarbejdet flere projekter, hvor siloer på blandt andet Odense Havn omdannes til boliger, kontorer og restaurant. Det er blandt andte siloanlæg fra 1920'erne, der har været brugt til kornopbevaring og transport over kajen.

I øjeblikket er Olav de Linde i gang på Odense Havn med at omdanne blandt andet Munke Mølle - som rummer en række siloer - til fremtidige kontorer ligesom man har plan at omdanne silo til restaurant i bunden og boliger i toppen. Olav de Linde Byggeselskab har erfaring med flere omdannelsesprojekter, heraf blandt andet Sverigesgade 5, som er tildelt flere præmieringer for ombygningen.  

Hør mere på konferencen Odense investerer 24 milliarder i boligbyggeri den 17. januar 2019, hvor Søren Gørup Christiansen, afdelingsdirektør i Olav de Linde, er blandt oplæsgholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i Jylland

Stormflodssikring af by- og landområder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032