Et 70 kvm stort sommerhus på en 666 kvm stor grund i Tisvildeleje er blevet solgt for 25 millioner kr. af ejendomsmægler, som i 2020 solgte ejendomme for mere end 300 millioner kr.

Et fiskerhus på 70 kvm er ifølge Berlingske danmarkshistoriens dyreste sommerhus målt på kvm-pris, idet det er blevet solgt for 25 millioner kr. til Carsten Krogh Gomard, som var en af de 3 Netcompany-stiftere.

Bag salget af sommerhuset i Tisvildeleje står ejendomsmægler Camilla Thouber, der åbnede sin forretning i 2019, og som i 2020 solgte ejendomme for over 300 millioner kr., skriver avisen. Sommerhuset er blevet solgt som skuffesalg.

Udvikling af ferieparker og sommerhuse - nye regler, investeringer og byggeri. Konferencen afholdes den 21. september 2021.

- Salgsbestræbelserne foregår diskret og fortroligt. Vi caster kunderne til boligerne, siger Camilla Thouber til Berlingske.

Den offentlige vurdering af sommerhuset lyder på 3,9 millioner kr., hvoraf grundværdien udgør godt 2 millioner kr.

Sælger af sommerhuset er ifølge Ekstra Bladet tv-kok og kogebogsforfatter Camilla Plum, som i 1996 købte sommerhuset ved en familieoverdragelse for 654.500 kr.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Fremtidens betonbyggeri

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ny udbudslov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS