Skou Gruppen fik i 2019-2020 et overskud på 15 millioner kr., og døtrene SG Totalentreprises og SG Betons samlede overskud før skat er på højde med Skou Gruppens.

Byggevirksomheden følger sin strategi om fokus på egenproduktion og lønsom drift i sine ombygning-, tilbygning og renoveringsprojekter, hvilket afspejles i regnskabet for 2019-2020. Samtidig vokser datterselskaberne som planlagt, og væksten er lønsom, så døtrene SG Totalentreprises og SG Betons samlede overskud før skat er på højde med Skou Gruppens.

- Vi har dygtige og dedikerede folk hele vejen rundt i Skou Gruppen. Også i vores datterselskaber SG Totalentreprise og SG Beton, der har opnået den vækst, de skulle. Samtidig har datterselskaberne givet rigtig pæne overskud på i alt 15,1 millioner kr., siger administrerende direktør hos Skou Gruppen, Martin Skou Heidemann.

Det netop offentliggjorte regnskab fra Skou Gruppen viser for regnskabsåret 1. oktober 2019 til 30. september 2020 en omsætning på 345 millioner kr., hvilket er på niveau med året før, og et resultat før skat på 15,2 mio. kr. mod 18 millioner kr. i 2017/2018.

Martin Skou Heidemann er yderst tilfreds med resultatet.

- Byggebranchen har det godt under coronaen med stor aktivitet og mange interessante projekter. Men coronaen og restriktionerne udfordrer naturligvis vores medarbejdere på byggepladserne, på kontoret og derhjemme. Derfor er jeg også rigtig glad for, at vi har evnet at sikre sund drift i vores byggevirksomhed, sund vækst i datterselskaberne og samtidig lavet et flot resultat, siger han.

Skou Gruppen arbejder i øjeblikket blandt andet med fremtidssikring af 226 almene boliger i Rødovre og totalrenovering af 199 almene boliger i Albertslund Vest. Dertil kommer flere nye tagboligprojekter, totalentreprise på det nye kulturhus i Viby Sjælland, en række ombygninger og renoveringsopgaver for Københavns Kommune samt løbende service for en lang række kommuner og institutioner, herunder også hospitaler i hovedstadsområdet og EU’s Miljøkommission.

Strategiske partnerskaber. Konferencen afholdes den 11. november 2021.

SG Totalentreprise afleverer boliger med grønt miljø på Frederiksberg
SG Totalentreprise, der blev etableret i 2017 med den erfarne byggeentreprenør Robert Mayer som direktør, havde 2019/2020 en omsætning på 88,5 millioner kr. mod 31 millioner. kr. i 2018/2019. Overskuddet før skat blev på 6,3 millioner kr. i 2019/2020 mod 1,3 millioner kr. i 2018/2019.

- Det er forrygende, som Robert Mayer og hans team har drevet deres totalentrepriseprojekter. Et af de eksempler, som han kan være rigtig stolt over, er de nye seniorboliger på Bernhard Bangs Allé, siger Martin Skou Heidemann.

Han henviser til Bernhard Bangs Allé 17a, hvor 46 nye lejligheder kunne afleveres 2 måneder før planlagt.

SG Beton har haft travlt
Også det 3 år gamle SG Beton ApS med Claus Willumsen som direktør har haft travlt og løst mange spændende opgaver i det seneste år. Både med støbning af dybe fundamenter, etableringer af kloak, opstilling af betonelementer og støbning af betondæk.

I 2019/2020 havde selskabet en omsætning på 10,7 millioner kr. mod 3,3 millioner kr. i 2018/2019. Overskuddet før skat blev 8,8 millioner kr. i 2019/2020 mo d 1,7 millioner kr. i 2018/2019.

Martin Skou Heidemann forventer, at byggebranchen får endnu et godt og travlt år i 2021, men Skou Gruppen vil fortsat have fokus på egenproduktion, lønsomhed og udvikling i datterselskaberne.

- Vi har set, at flere byggevirksomheder i samme størrelse som Skou Gruppen har haft det svært på trods af den store aktivitet i byggeriet i 2020. Enkelte har også måttet give op. For os er det vigtigt at prioritere de byggeprojekter, hvor vi kan udføre det gode håndværk med egne folk og tjene penge på det, siger han.

 


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter