Med en ny rammeaftale kommer Skou Gruppen til at udføre tømrer-, snedker- og murerarbejde på kommunale bygninger i de kommende 4 år.

Skou Gruppen har indgået en 4-årig rammeaftale med Fredensborg Kommune. Aftalen omfatter vedligeholdelse og reparation samt mindre til- og ombygninger på kommunens bygninger. Desuden ønsker kommunen fokus på bæredygtighed, hvilket Skou Gruppen også skal komme med inspiration til.

- Vi er glade for den tillid, som Fredensborg Kommune viser os med indgåelsen af aftalen. Jeg er sikker på, at kommunen vil komme til at nyde godt af, at vi i forvejen har lignende rammeaftaler med en række hovedstadskommuner og med Region Hovedstaden. Derfor har vi også en afdeling med medarbejdere, som er vant til at håndtere serviceopgaver, siger direktør i Skou Gruppen, Martin Skou Heidemann.

Skou Gruppens servicehåndværkere – tømrer, snedkere og murere – kommer til at arbejde med både planlagte opgaver og med daglige vedligeholdelsesopgaver af Fredensborg Kommunes ejendomme i de kommende 4 år.

Hillerød - projekter og byggeri til 2030. Konferencen afholdes den 3. maj 2023.

Kommunen kan også tilkalde håndværkere, når der pludselig opstår skader på bygningerne. Det kan eksempelvis være hærværk, vandskader eller stormskader.

Ydermere har kommunen inden for aftalen mulighed for at involvere Skou Gruppens håndværkere i mindre entrepriser i forbindelse med tilbygninger og ombygninger.

Bæredygtighed er et område, som Fredensborg Kommune ønsker at øge sit fokus på. Også når kommunen bygger nyt, renoverer og vedligeholder sine bygninger. Kommunen vil derfor afholde forløb – workshops eller dialogmøder - med Skou Gruppen.

Formålet er dels at få kendskab til, hvilke tiltag Skou Gruppen har taget i forhold til bæredygtighed og klima. Dels at Fredensborg Kommune ønsker at afsøge muligheden for at tage flere klimavenlige tiltag i relation til de opgaver, som Skou Gruppen udfører på kommunens ejendomme.

- Vi glæder os til at gå i dialog med Fredensborg Kommune om, hvordan vi sammen kan arbejde med at gøre kommunens bygninger og vedligeholdelsen af dem mere bæredygtig og klimavenlig, siger Martin Skou Heidemann.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i Jylland

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032