En fredet ejendom kan blandt andet blive fritaget for at betale grundskyld. Hør mere på konferencen "JYLLAND: Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye regler, løsninger og tilskud" den 1. november 2022.

Der er 9.000 fredede bygninger i Danmark og cirka 300.000 vurderes at have bevaringsværdi. Størsteparten af de fredede huse er privatejede, og 75 og 80 procent af dem er private boliger.

Fredede og bevaringsværdige bygninger kan have unikke kvaliteter, der kan skabe værdi for brugere og ejere. Og der er både en række fordele og udfordringer ved at være ejer eller administrator af en sådan bygning.

Til fordelene hører derimod muligheden for at opnå økonomisk støtte til evt. ombygningsarbejder.

En fredet ejendom kan også blive fritaget for at betale grundskyld, og derudover kan ejere af flere typer fredede bygninger fradrage drifts-, vedligeholdelses- og forbedringsudgifter i den skattepligtige indkomst.

Hør mere på konferencen JYLLAND: Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye regler, løsninger og tilskud den 1. november 2022, hvor Palle Kauffmann, partner og Senior Manager fra Deloitte, og Line Maigaard Iversen , Manager Indirect Tax fra Deloitte, er blandt oplægsholderne.

Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Fremtidens betonbyggeri

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Stormflodssikring af by- og landområder