Koncern med 100 ejendomme beliggende i Esbjerg, Varde, Ribe og København køber sidste del af Spangsberg-karreen i Esbjerg.

Ifølge Jyskevestkysten har Villemoes Holding købt den såkaldte Fanøhus-grund mellem den nordligste del af Kongensgade og Strandbygade af milliardær-familien Aasted, som har været repræsenteret ved advokat Jan Ranners i selskabet Faminvest ApS.

I 2013 købte Villemoes Holding ifølge JyskeVestkysten bygningen, der huser Hotel Scandic, for omkring 90 millioner kr., og familien ejer også ejendommen på hjørnet af Stormgade og Kongensgade, der huser lejere som Vinspecialisten, Neptun Apotek og Cowi i Stormgade samt Profil Optik og Ugeavisen Esbjerg i Kongensgade 110-114, der ligesom Fanøhus-grunden er købt i begyndelsen af januar af lokale Benny Jørgensen.

VEJLE: De store projekter, byggeri for 30 milliarder. Konferencen afholdes d. 26. marts 2020.

Villemoes Holding har ikke på nuværende tidspunkt har konkrete projekter på tegnebrættet, oplyser Christian Villemoes til JyskeVestkysten.

- Men Spangsberg-karreen vil samlet set give os mulighed for at bebygge den nordlige del af karreen med op til 10.000 kvm. En eventuel hoteludvidelse kan ligeledes kombineres med boliger, ældreboliger, erhverv, detail, sundhed, p-hus med videre, siger Christian Villemoes til avisen.

Hoteldirektør Michael Foged Hansen fra Hotel Scandic Olympic glæder sig over for JyskeVestkysten over, at Villemoes har ambitioner om at udvikle karreen, og han vil ikke udelukke, at Scandic vil overveje en udvidelse.

Villemoes-koncernen er et familieejet ejendomsselskab med base i Esbjerg. Koncernens porteføljen består af cirka 100 ejendomme i Esbjerg, Varde, Ribe og København. Herudover råder koncernen over flere projektejendomme med udviklingspotentiale samt attraktiv erhvervsjord på bedste beliggenhed i Esbjerg.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Servitutter og lokalplaner KURSUS