Sehested Group overtages den den 1. novembe 2018 af CBRE, som derved vil styrke sin position inden for investeringsejendomme og sætte yderligere skub i sine vækstambitioner

Sehested Group har gennem længere tid været på udkig efter en international partner, fordi opgaverne i branchen for investeringsejendomme bliver stadigt mere internationale samt større og komplekse. Løsningen er nu fundet, da CBRE med virkning fra den 1. november 2018 overtager aktiviteterne i Sehested Group, og Sehesteds 2 prominente profiler følger med.

I CBRE ser man frem til at styrke den i forvejen solide position inden for investeringsejendomme, lyder det fra CBRE’s administrerende direktør, Niels Cederholm.

- Capital markets er et af vores væsentligste forretningsområder. Med overtagelsen af Sehested Groups opgaver, erfaring og ekspertise kan vi styrke og udvikle vores position inden for investeringsejendomme og yderligere sætte skub i vores vækstambitioner, siger Niels Cederholm fra CBRE.

Som en del af aftalen flytter 3 af Sehesteds medarbejdere med over i CBRE. Det gælder blandt andet bestyrelsesformand og største aktionær, Michael Sehested, samt den administrerende direktør og partner Anette Grotum. De 2 bliver en del af CBRE’s Capital Markets-afdeling i København, der fortsætter med Executive Director Mikael Glud som afdelingsleder.

NB! Generationsskifte af ejendom. Kurset afholdes d. 9. oktober 2018.

Markedet kræver flere kræfter
For Michael Sehested er det et naturligt skridt at blive en del af CBRE og at tage Sehested Groups kunder og igangværende sager med over til CBRE og løfte løsningerne til et nyt niveau.

- Ejendomssager kræver i dag et stort maskinrum, fordi de er større og mere komplekse. Samtidig kræver det en vis størrelse og en bred palette af ydelser for overhovedet at komme i dialog med de store aktører på markedet. Set i det lys giver det perfekt mening for os at blive en del af CBRE, som vi har kendt gennem længere tid, og som vi deler værdier og holdningsramme med, siger Michael Sehested.

I CBRE forudser Niels Cederholm, at en række markante ejendomme vil blive sat til salg de kommende år, blandt andet fordi en stigende andel af det danske marked for investeringsejendomme i dag er på udenlandske hænder. Dermed ligger der store opgaver og venter for erhvervsmæglere som CBRE.

- Vi begynder at se konsekvensen af de internationale investorers massive indtog i specielt København. Vi vil opleve, at udenlandske investorer, der helt planmæssigt opererer med en begrænset investeringshorisont på 5-10 år, i højere grad begynder at frasælge ejendomme over de næste år. I CBRE føler vi os nu endnu bedre rustet til at rådgive vores kunder i dette marked, siger Niels Cederholm, administrerende direktør i CBRE.

Michael Sehested og Anette Grotum bliver ansat som henholdsvis Executive Director og Senior Director i CBRE fra 1. november 2018.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.