Som en af verdens største rådgivere inden for erhvervsejendomme er Savills, der er er Nordicals globale samarbejdspartner, for 13. år i træk kåret som det førende ”superbrand” inden for ejendomsrådgivning.

Nordicals’ internationale samarbejdspartner Savills er endnu engang kåret som førende ”superbrand” inden for ejendomsrådgivning i en årlig brandundersøgelse.

Det er sket i en årlig brandundersøgelse foretaget af The Centre for Brand Analysis, TCBA, og Dynata, der er verdens førende inden for dataindsamling og forskning. Bag kåringen af Savills står 2.500 britiske erhvervsledere og et særligt nedsat ekspertråd bestående af 24 B2B-marketingledere, som på baggrund af en række kriterier har vurderet 1.600 forskellige brands fordelt på 63 forskellige kategorier.

- Savills er tildelt førstepladsen i kategorien ejendomsrådgivning, fordi rådgivningsvirksomheden opfylder undersøgelsens 3 kernekrav til et ”superbrand”, som er et brand, der udviser en høj grad af kvalitet, pålidelighed og differentiering, fortæller Jacob Lund, administrerende direktør og partner i Nordicals København.

NB! Energioptimering og vedvarende energi i byggeprojekter. Kurset afholdes d. 1. oktober 2019.

Savills dækker samtlige lande rundt om Danmark og beskæftiger op mod 35.000 medarbejdere fordelt på 600 kontorer over hele verden.

- Det er fantastisk endnu engang at blive bekræftet i, at vi samarbejder med de bedste. Vores tætte samarbejde med Savills sikrer, at vores kunder har adgang til den stærkeste rådgivning inden for ejendomsformidling, investering og udlejning på det internationale ejendomsmarked, siger Jacob Lund.

James Sparrow, CEO i Savills UK og EMEA, glæder sig over kåringen og forklarer, at Savills styrkeposition er drevet af brandets historie og kultur. Forretningen har fokus på mennesker og bygger på en helt særlig iværksætterånd, der holdes i live af kreative og passionerede medarbejdere.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i København frem til 2030