Som led i en langsigtet og bæredygtig strategi har Salling Group lejet 14.000 kvm lager med indflytning den 1. januar 2021. Herfra skal de fremover selv skal varetage distributionen af blandt andet brødvarer.

Hos Salling Group er der flere årsager til, at de nu vælger selv at håndtere distributionen, fortæller Nicolai Gradman, der er logistikdirektør i Salling Group.

- Vi har store ambitioner på klimaets vegne, og vi arbejder aktivt på fremme klimavenlig transport. Ved at tilrettelægge vores logistisk, så der køres færrest mulige kilometer og sendes færrest mulige lastbiler ud til vores mange butikker, kan vi opnå en stor klimagevinst, og derfor samler vi nu vores transport af brød, udtaler han.

Salling Group flytter ind i M7s ejendom i Høje Taastrup Transport Center og overtager dermed en stor del af DSVs tidligere lejemål. Colliers, som har formidlet udlejningen, oplever i høj grad efterspørgsel på effektive lager- og logistikenheder.

Horsens-Aarhus-broen til Kalundborg til 136 milliarder. Konferencen afholde den 2. december 2020.

- Vi ser en generel tendens, hvor virksomheder ønsker at optimere deres lagerfaciliteter, og flytter til mere optimale lokationer uanset om der er tale om større eller mindre virksomheder, udtaler erhvervsmægler Tina Iburg, som har formidlet udlejningen i samarbejde med Hans Holmann fra Colliers’ afdeling i Vejle.

Der er sket en mindre stigning af ledige lokaler inden for industri og logistik, så tomgangsprocenten i 3. kvartal 2020 er 4,2 procent i forhold til 2. kvartals 3,1 procent.

- På trods af en stigning er tomgangsprocenten fortsat historisk lav. Stigningen ser vi som et udtryk for, at der i det seneste kvartal er kommet få store udlejninger på mellem 20.000 og 30.000 kvm til leje, hvilket naturligt vil påvirke markedet. Vi oplever fortsat god aktivitet på alle sager både store som små, og forventer således, at vi i løbet af de kommende måneder vil se flere både store og små udlejninger, siger Tina Iburg.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS