Den 23.000 kvm store ø i Storstrømmen var udbudt til salg for 8,3 millioner kr., men den blev solgt med rabat.

For et par uger siden spredte nyheden sig om købet af den private ø Masnedø Kalv uden for Sjællands sydlige kyst, som forretningsmanden Per Wimmer stod bag. Handlen er nu tinglyst, dermed kan prisen afsløres. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Filantropen - som blandt andet står bag investeringsbanken Wimmer Financial og rumprojektet Wimmer Space - har betalt 7,3 millioner kr. for den 23.000 kvm store ø i Storstrømmen. En handel, der var i hus blot 14 dage efter han hørte om øens eksistens for første gang.

- Det var lidt et impulskøb for at være helt ærlig, sagde Per Wimmer til Boliga.dk i en artikel i forbindelse med købet.

Landbrugsejendomme: nyt investeringsobjekt. Konferencen afholdes den 30. november 2021.

- Jeg er sådan en type, der ret hurtigt kan tage beslutninger. Enten kan jeg lide det, eller også kan jeg ikke lide det - og den (Masnedø red.) her kunne jeg godt lide. Det spillede også ind, at beliggenheden er helt i top; jeg kan flyve ind fra London og tage en helikopter til øen fra Kastrup på 12 minutter eller lidt over en time i bil, sagde han.

Salget af øen - som også huser et sommerhus i form af en norsk bjælkehytte på 78 kvm - blev håndteret af liebhavermæglerkæden Lützau.dk, og da Per Wimmer slog til, lød udbudsprisen ifølge Boliga.dk på knap 8,3 millioner kr.

Det er altså lykkedes forretningsmanden at få en rabat på næsten 1 million kr. for øen, som han tidligere på måneden fortalte Boliga.dk, skal bruges som et privat fristed og ikke kommercielt.

Wimmer er ikke den eneste, der kan tilføje ø-ejer til CV’et i år: Tilbage i juni 2021 blev den 80.000 kvm store Langø udenfor Langeland nemlig solgt for 10 millioner kr.

Se Masnedø Kalv her.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Den nye Planlov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter