Den nyeste udbygning, Krystallen, er endeligt færdigbygget, og med de 10 butiksåbninger fredag den 23. marts 2018 har Rødovre Centrum dermed nået et rekordhøjt antal åbne butikker.

Den stadig stigende kundetilstrømning til Danmarks første og eneste familieejede indkøbscenter betød, at man tilbage i 2016 besluttede at udvide Rødovre Centrum med 550 nye parkeringspladser, svarende til en udvidelse på 20 procent til nu i alt 3.250 parkeringspladser.

Hovedparten af de nye parkeringspladser blev gravet ned i 2 kældre og ovenpå dette kunne etableres 30 nye butikker, som der både fra kunderne og nye lejere har været stor efterspørgsel efter.

- Størrelse betyder noget i vores branche, udtaler direktør Jesper Andreasen fra Rødovre Centrum.

NB! RØDOVRE investerer 11 milliarder i byudvikling Konferencen afholdes d. 23. august 2018.

- Vi skal have det bedste udvalg både i bredden og i dybden, og vi går efter at få skabt den bedste konkurrencemæssige situation for vore godt 9 millioner årlige kunder, siger han.

Størrelse kan imidlertid godt gå hånd i hånd med hygge hvilket Rødovre Centrum lægger stor vægt på. Det blev da også bekræftet, da Rødovre Centrum i en landsdækkende centerkonkurrence for nylig vandt titlen ”Danmarks hyggeligste shoppingcenter”.

Mange nye kunder må også forventes at finde vej til Rødovre Centrum i årene, der  kommer. Dette ikke mindst i kraft af mange nye borgere i Rødovre og omkringliggende kommuner, hvor der i disse år bygges mange nye boliger. Alene Rødovre Kommune fik voksede med 850 indbyggere i 2017. Der er således ikke rigtig noget, der i øjeblikket kan ødelægge optimismen i kommunen.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens