En 682 kvm stor ejendom på Vedbæk Strandvej lige nord for København er blevet solgt for 55 millioner kr. ved Ivan Eltoft Nielsen. Dermed er villaen den hidtil dyreste i 2018.

Michael Laudrup og hans hustru opførte i sin tid villaen på på Vedbæk Strandvej lige nord for København, og de boede der frem til midt i 00’erne, hvor de solgte villaen for 28 millioner kr. Det tal har den nuværende ejer næsten kunnet fordoble. Laudrups gamle palæ-ejendom er nemlig netop blevet solgt fra ejendomsmægleren Ivan Eltoft Nielsens skuffer for hele 55 millioner kr., viser oplysninger fra Tinglysningen.

Det gør ifølge oplysninger fra Boliga ejendommen til årets hidtil dyreste salg.

- Jeg ønsker ikke at udtale mig om køber og sælger, men jeg kan bekræfte, at vi har handlet ejendommen som en skuffesag, siger Ivan Eltoft Nielsen til Boliga.

NB! Nordhavn: De store projekter 2018-2035. Konferencen afholdes d. 4. september 2018.

Ejendommen, der er opført i 1999 og ligger på en 4.860 kvm stor grund, var sidst udbudt offentligt til salg i 2010. Dengang var prisen 48 millioner kr.

I sin tid på adressen stod Michael Laudrup for en udstykning af strandvejs-grunden. Den ekstra ejendom på grunden ved siden af med en 426 kvm stor villa blev i 2017 solgt for 34 millioner kr.

Det placerede huset blandt de 3 dyreste hussalg sidste år. 2017's års dyreste hushandel, der også blev indgået på Vedbæk Strandvej, gik dog igennem til 40 millioner kr., og dermed har salget af Laudrups tidligere strandvejs-palæ altså også vippet sidste års rekorder af pinden.

Ifølge Boligas oplysninger er der dog fortsat et stykke vej op til 2016’s dyreste handel, hvor en strandvejsvilla i Taarbæk nær København blev handlet for hele 65 millioner kr.

Se den gamle salgsannonce her.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens