I henholdsvis Aarhus og Aalborg er 2 lejligheder solgt for 20 millioner kr. og 17,3 millioner kr. - og dermed gør de 2 store kommuner hovedstaden kunsten efter.

De 2 nyligt solgte ejerlejligheder i Aarhus og Aalborg er ifølge Boliga de 2 byers dyreste lejlighedshandler nogensinde.

- Der er ikke solgt en lejlighed i denne prisklasse i Aalborg før. Lejligheden er helt fantastisk med den smukkeste udsigt over byen og nabo til Musikkens Hus, siger ejendomsmægler Jette Gudiksen fra Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, der har solgt Aalborgs dyreste lejlighed, til Boliga.dk.

NB! Aalborg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 21. januar 2020.

- Den er helt unik. Solgt på første fremvisning. Kunderne havde samme følelse, som jeg selv havde, da jeg gik ind: Man stod helt stille og sagde bare: “wow”, uddyber hun.

Lejligheden ligger i projektbyggeriet Siloen, der ligger på kanten af Limfjorden. Lejligheden tæller over 300 bolig-kvm - dertil kommer en altan, der vel sagtens kan komme i kategorien stor. Lejlighedens tilhørende udeareal lyder nemlig på over 100 kvm med udsigt over vandet.

Prisen på lejligheden er ifølge Boliga.dk's oplysninger endt på 17,3 millioner kr.

Nye lejligheder
Ligesom i både København og Aalborg er også Aarhus nye rekord-lejlighed en helt nybygget én af slagsen.

NB! Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes d. 27. november 2019.

Lejligheden ligger nemlig i Langelinieparken helt ud til Lystbådehavnen. Adressen har ifølge BBR-registeret et boligareal på godt 420 kvm - og disse fordeler sig ifølge Boliga.dk på 5 værelser.

Lejligheden var ikke udbudt offentligt til salg forud for handlen, men til salgsprisen på 20 millioner kr. har den lagt en pæn afstand “ned” til de lejligheder, der for øjeblikket er udbudt til salg blandt mæglerne i Aarhus.

I landets næststørste kommune er det nemlig en anden ejerlejlighed på samme adresse, der for øjeblikket er den dyreste på markedet. Denne lejlighed har en pris på 15,5 millioner kr. - og rummer 221 kvm.

Se Aarhus’ dyreste lejligheder her.

Se Aalborgs dyreste lejligheder her.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i Jylland