Rekom, der er grundlagt og ledet af Adam Falbert, leverede i 2016/17 et driftsresultat på 61 millioner kr. Selskabet står bag driften af over 60 natklubber, barer og bodegaer i Norden og meldes tæt på et salg.

Rekoms driftsresultatet er vokset 50 procent på 2 år, og Deloittes corporate finance-afdeling står ifølge Finans i spidsen for en fremskreden salgsproces af det ekspansive selskab.

Ifølge avisen er det uvist, hvor mange købere der er tilbage i salgsprocessen, men en kilde peger ifølge Finans på, at Rekom kunne være interessant for en kapitalfond.

NB! Jylland: Erhvervslejeloven - den nyeste udvikling. Kurset afholdes d. 15. maj 2018.

Maj Invest købte i 2017 kapitalfonden Victor Gruppen, der står bag en række københavnske restauranter samt Café Victor, men Deloitte ønsker ikke at kommentere sagen over for Finans, som heller ikke har kunnet få en kommentar fra Rekom.

Rekom blev etableret i 2007 og ejer og driver i dag 60 barer, bodegaer og natklubber fordelt rundt om i hele Danmark samt i Norge med flere på vej. Selskabet har 6 administrative kontorer, hvoraf hovedkontoret er placeret centralt i København.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter