Byggeriet er opført i et partnerskab mellem TL Byg og Port of Aalborg. De første lejere forventes at flytte ind i april 2023.

I Aalborg kan lejere inden længe rykke ind i et nyt kontorhus med fokus i erhvervsområdet Ankeret ved Østhavnen. Der er netop afholdt rejsegilde på projektet C-House.

- Selvom byggebranchen har været udfordret fra flere sider de seneste mange måneder, har det ikke påvirket vores medarbejdere og samarbejdspartnere, som har leveret et fantastisk stykke arbejde. Så der skal lyde en stor ros til alle for, at projektet kører på skinner til aftalt tid og budget. Nu venter alt indvendigt arbejde – derefter kan vi aflevere et topmoderne og attraktivt kontorhus, lyder det fra administrerende direktør i TL Byg, Jesper Hoffmann.

Port of Aalborg er bygherre på projektet og her glæder administrerende direktør Kristian Thulesen Dahl sig over at kunne udvide kontorkapaciteten med 8 nye lejemål. Han melder om stor interesse for kontorfaciliteter i området.

- Gennem de seneste år har vi oplevet en stigende efterspørgsel efter moderniserede kontorfaciliteter på Østhavnen. Så vi er meget tilfredse med, at opførelsen af C-House skrider planmæssigt frem. Flere af lejemålene i det nye kontorhus er allerede udlejet, og vi er i dialog med flere potentielle lejere, siger administrerende direktør i Port of Aalborg, Kristian Thulesen Dahl.

Aalborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 27. april 2023.

Kontorbyggeriet C-House er tegnet af C.F. Møller Architects i samarbejde med Viborg Ingeniørerne. Det er designet fleksibelt, og væggene kan eksempelvis flyttes rundt. Endeligt er der miljøvenlige tiltag ind i projektet fra begyndelsen.

- Ved at tilknytte vores teknikere allerede tidligt i designfasen, har vi haft en god dialog med Port of Aalborg gennem hele projektet. Det har blandt udmøntet sig i, at der monteres solceller på taget, anvendes genbrugt tegl i belægningen samt bruges materialer med lave vedligeholdelsesomkostninger og lang levetid, fortæller Jesper Hoffmann.

De første lejere forventes at flytte ind i C-House i april 2023. I umiddelbar forlængelse af C-House opføres desuden op mod 10.000 kvm ny lagerkapacitet, så lejere får mulighed for at kombinere kontor med lagerfaciliteter.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Boligudvikling i København frem til 2030

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens