Nu kommer der for alvor fart på udrulningen af Tetris koncept for seniorvenlige boligfællesskaber Agorahaverne. For med det strategiske samarbejde med den aarhusianske totalentreprenør Raundahl & Moesby bliver der etableret et stærkt brohoved for opførelsen af Agorahaverne i Vestdanmark.

Den københavnske ejendomsudvikler Tetris har udviklet Agorahaverne, som er et koncept for bæredygtige seniorvenlige boligfællesskaber, der nu bliver rullet ud i hele landet.

Tetris har allerede opført Ibihaven i Slagelse, Hermanhaven i Næstved og er i gang med at opføre Augusthaven i Næstved, og senere på året forventes det at gå i gang med opførelsen af Viggohaven i Holbæk.

ODENSE: de store projekter. Konferencen afholdes den 21. september 2021.

- Vi oplever en stigende interesse og en øget efterspørgsel efter vores bæredygtige boligfællesskaber. For eksempel var alle 60 boliger i Hermanhaven udlejet inden de første beboere flyttede ind, siger administrerende direktør i Tetris, Rasmus Friis.

Raundahl & Moesby skal være med til at løfte udformningen og opførelsen af Agorahaverne vest for Storebælt. Bodilhaven i Odense er det første projekt i samarbejdet.

Seniorbofællesskaber og seniorboliger. Konferencen afholdes den 28. april 2022.

- Vores fælles ambition er at opføre omkring 20 nye seniorvenlige boligfællesskaber i og omkring de større byer i Jylland og på Fyn i løbet af de næste 5 år. Det første fælles projekt bliver Bodilhaven i Odense, hvor vi regner med at have første spadestik omkring 1. september i år og de første beboere kan flytte ind allerede i efteråret 2022, siger direktør i Raundahl og Moesby, Carsten Raundahl.

Bodilhaven opføres med 68 lejeboliger til både enlige og par fordelt på 3 etager omkring den gamle kaserne ved Bolbro. Seniorbofælleskabet bliver – som alle Agorahaver – certificeret efter DGNB Guld.

Beboerne kan fra deres lejligheder træde direkte ud i en stor, fælles overdækket atriumhave med over 400 forskellige planter og træer.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ungdomsboliger på et modent marked

Plejeboliger for 25 milliarder kr.