Den almene boligadministration RandersBolig bliver ny stor erhvervskunde hos Domea.dk. Det sker som led i udviklingen af den service, RandersBolig fremadrettet ønsker at tilbyde sine kunder.

RandersBolig administrerer og udlejer i dag almene boliger for i alt 7 boligorganisationer, der tilsammen råder over 8.700 boliger i Randers og omegnskommunerne Mariagerfjord, Favrskov, Norddjurs og Syddjurs.

Aftalen betyder, at RandersBolig får adgang til en række af Domea.dk’s specialistfunktioner. Det gælder eksempelvis juridisk bistand samt HR-kompetencer i forbindelse med rekruttering, personale- og ledelsesudvikling.

Almene boliger: nyeste udvikling. Konferencen afholdes den 23. november 2021.

Foruden jura og HR bliver RandersBolig en del af en fælles indkøbsordning, som Domea.dk har udviklet i tæt samarbejde med sine kunder. Her er grundprincippet, at man udnytter den samlede indkøbsvolumen til at sikre stærke leverandøraftaler og gode rabatter – og dermed også væsentlige besparelser for kunderne.

Både muligheden for at trække på specialistfunktioner i Domea.dk, men bestemt også udsigten til et stærkt fælles indkøbssamarbejde er noget, der har banet vej for den nye aftale.

JYLLAND: Ny trend: Små boliger. Konferencen afholdes den 26. april 2022.

- For os handler det om at kunne tilbyde vores kunder det bedste produkt til en god pris. Vi skal ikke kunne det hele selv og have alle funktioner in-house, men vi skal være dygtige til at samarbejde med præcis dem, som kan levere de supplerende ydelser, vores kunder har brug for, siger Kenneth Taylor Hansen, som er direktør i RandersBolig.

Thomas Holluf Nielsen, administrerende direktør i Domea.dk, hæfter sig ved, at aftalen med RandersBolig illustrerer, at der er mange forskellige måder at være kunde på i Domea.dk.

Vejle: De store projekter. Konferencen afholdes den 10. marts 2022.

- Kunderne i den almene branche er forskellige og har forskellige behov. Nogle køber ydelser og rådgivning inden for dele af den samlede ydelsespalet, præcis som det er tilfældet her, mens andre køber fuld administration, siger han.

Som kunde hos Domea.dk indtræder RandersBolig i et fællesskab med 80 andre boligorganisationer og administrationsselskaber, som tilsammen ejer eller administrerer 60.000 boliger fordelt over hele Danmark.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fremtidens betonbyggeri

Stormflodssikring af by- og landområder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den nye Planlov KURSUS