Per 1. november er Torben Lund Krogsgaard startet som ny projektchef hos Premium Syscon. Han er hentet ind fra Birch Ejendomme og skal på sigt være med til at opbygge en skandinavisk afdeling i tæt samarbejde med de danske ingeniørfirmaer, som Premium Syscon samarbejder med om råhus-projekteringen.

Råhus-entreprenøren Premium Syscon styrker organisationen med ansættelsen af en projektchef i en nyoprettet stilling. Virksomheden introducerede i 2019 det patenterede VST-byggesystem i Danmark og er nu godt i gang med flere entrepriser i Aarhus, Slagelse, Roskilde og København.

Valget af ny projektchef er faldet på 47-årige Torben Lund Krogsgaard, som kommer fra en lignende stilling hos Birch Ejendomme. Han skal i første omgang styre projekteringen i Danmark og på sigt være med til at opbygge en skandinavisk projekteringsafdeling i tæt samarbejde med danske ingeniørfirmaer.

- Vi er nu i en fase af vores udvikling, hvor vi har kontraherede projekter i pipelinen for et 3-cifret millionbeløb. Torben får til opgave at samle trådene og fungere som bindeled mellem de eksterne projekterende ingeniørfirmaer, kunderne og vores fabrik. Han kommer med en teknisk stærk profil og solid erfaring inden for byggeledelse, og det glæder vi os til at få i spil, fortæller COO, Christian Lundeborg.

Aarhus: de største projekter. Konferencen afholdes d. 26. november 2020.

Torben Lund Krogsgaard er oprindeligt uddannet tømrer i 1994 og startede allerede som 22-årig egen tømrervirksomhed, som han stod i spidsen for gennem 8 år. Derefter videreuddannede han sig til skadeskonsulent på bygningsområdet og arbejdede 2007-2015 som bygningstaksator hos forsikringsselskabet Tryg.

Fra 2015-2017 arbejdede han som byggeleder hos entreprenør- og tømrervirksomheden Raunstrup, og senest har han 2017-2020 anvendt sin tekniske kunnen som projektchef hos Birch Ejendomme. Her har han haft ansvar for de sjællandske aktiviteter og opstartet en ny afdeling, der dækker Sjælland og Fyn.

- Premium Syscon har et spændende og fremtidssikkert råhus-koncept, der som det eneste herhjemme kombinerer in situ-støbning med en høj grad af præfabrikation. Du kan derfor reducere materiale- og tidsforbruget meget kraftigt til gavn for både miljøet og økonomien. Det er den slags nytænkning, markedet har brug for, og jeg ser frem til at være med til at bygge det op både i Danmark, Sverige og Norge, fortæller han.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Den nye Planlov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ny udbudslov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i Jylland

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter