Jeudan har meldt ud, at selskabet ikke vil investere i et planlagt PwC-domicil på Nordhavn. Nu lyder meldingen fra PwC, at projektet er lagt i skuffen.

PwC har tidligere offentliggjort planer om at flytte hovedkontoret fra Strandvejen i Hellerup til Marmormolen i Nordhavnen i 2020, hvor der også er godkendt et domicilprojekt af Københavns Kommune. Vurderingen er for nærværende, at PwC tidligst vil kunne flytte ind i slutningen af 2022. Dette sammenholdt med afvejning af projektets økonomi og risici bevirker, at PwC har valgt en anden løsning.

- Strandvejen 44 er en rigtig god lokation, og da vi oplever et akut pladsbehov og med en tilgang på over 300 PwC'ere i Hellerup alene over de seneste par år, mener vi ikke, at en endelig løsning herpå kan udskydes i 4 år. Vi har derfor valgt en anden løsning, hvor vi investerer i at modernisere Strandvejen 44 og som en ny mulighed helt eller delvist flytter ind i et af Punkthusene ved siden af vores eksisterende domicil, fortæller Pernille Stokholm.

NB! Kontorudvikling: Kontorer i det digitaliserede arbejdsmarked. Konferencen afholdes d. 18. juni 2019.

Moderniseringen vil ske efter de samme principper, som PwC havde tiltænkt for det nye domicil, hvorfor visionen og ideerne om et levende videnhus vil blive videreført. Nogle af de bærende designprincipper bliver således fortsat fleksibilitet, mobilitet, innovation, videndeling og fællesskab.

- Vi ser frem til hurtigt at få skabt tidssvarende rammer for vores medarbejdere og partnere, og vi vil hurtigst muligt arbejde på de konkrete planer for moderniseringen sammen med dygtige kompetencer udefra, siger Pernille Stokholm Bøg.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den nye Planlov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS