Ejendomsudvikleren Gefion Group har i deres nyeste projekt Kanalgaden 3 i Albertslund valgt Propstep til at stå for udlejningen, som netop er startet. Propstep får dermed på kort tid ansvaret for endnu et stort udlejningsprojekt, som henvender sig til seniorer.

Projektet på Kanalgaden 3 i Albertslund henvender sig til voksne, der ønsker noget mere end blot en bolig. Projektet er gennemtænkt i samarbejde med en antropolog med stor erfaringen inden for seniorboliger, oplyser Propstep.

Kollektive boformer: Bofællesskaber og seniorbofællesskaber. Konferencen afholdes den 26. oktober 2021.

- Det bliver et seniorbofællesskab, hvor de nyeste erfaringer på dette område er taget med i udviklingsfasen. Det giver sig især til udtryk i forhold til fællesarealerne, som består af flere tagterrasser med motionssti og siddemiljøer, hvor udsigten over Albertslund kan nydes. Et gårdmiljø med orangeri med gaspejs, som gør det muligt at opholde sig hele året rundt. Indenfor er der både hobbyrum, gæsteboliger og et fleksibelt fællesrum med køkken. Her kan der både dyrkes yoga, være fællesspisning eller holdes foredrag. Alt i alt de bedste rammer for at skabe et godt og trygt fællesskab med naboerne, siger Thomas Færch, administrerende direktør, Gefion Group.

For Propstep er det helt naturligt, at også målgruppen af ældre lejere ønsker den bekvemmelighed, som en digital platform kan tilbyde, og samtidig den tryghed som et specialiseret hold giver.

Plejeboliger til 10 milliarder. Konferencen afholdes den 15. april 2021.

- Udlejningen til 50+ segmentet er gået hen og blevet en "specialitet" for os, da vi har bevist at den ældre målgruppe tager rigtig godt imod en digital udlejningsproces kombineret med dygtige udlejningsspecialister, som er mere tilgængelige end man har været vant til. Dog handler det ikke om alder, da ønsket om en god lejeoplevelse er universelt for alle typer lejere, udtaler Propstep Co-founder Rasmus Brohl.

I projektet Kanalgade 3, bliver der etableret i alt 88 lejeboliger, som forventes indflytningsklar i slutningen af 2022. AK83 Arkitekter har tegnet det knao 8.400 kvm store projekt.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Stormflodssikring af by- og landområder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse