Historisk har området været præget af små og mellemstore håndværksvirksomheder samt produktionsvirksomheder, men det er nu under forvandling til at blive en moderne erhvervspark, der skal konkurrere med København og Ørestad.

København stjæler ofte rampelyset fra lillebror Storkøbenhavn, men det sidste årti har oplandet til København oplevet en rivende udvikling. Erhvervsområdet Vibeholm i Brøndby er et godt eksempel herpå, hvor projektudvikler Oskar Group de sidste 15 år har været aktive i områdets udvikling.

Også Vibeholm Allé har været under bymæssig udvikling, og nu fuldendes den revitalisering og fornyelse af områdets anvendelse og sammensætning med en visionær business campus – Greater Copenhagen Yards – der på alle måder bliver gearet til fremtiden for både små og store virksomheder. Projektet omfatter 24.000 kvm fordelt på 3 bygninger i 4-6 etager, hvor der vil være lejemål fra 500 til 12.000 kvm.

Infrastruktur er ét af de parametre, hvor erhvervsområdet, der befinder sig på kommunegrænsen mellem Brøndby og Glostrup, kan konkurrere. Nørreport kan nås på 20 minutter, og Lufthavnen på under et kvarter. Beliggenheden, i krydsfeltet mellem Københavns hovedindfaldsveje Roskildevej og Motorring 3, er et infrastrukturelt smørhul, idet man kan komme dertil med alle transportmidler. Rush hour og jagten på parkeringspladser er derfor ikke noget problem, fordi du kører imod trafikken.

NB! Erhvervslejeloven: Kontorer og kontorhoteller - krav og ændringer. Konferencen afholdes d. 23. oktober 2018.

I løbet af de næste 3 år forventes de offentlige transportmuligheder at blive opgraderet yderligere med både en ny letbane, der, med afgang hvert 5. minut på strækningen Ishøj-Lundtofte, vil svinge forbi Glostrup station, og en ny S-togsstation ved Priorparken hvor 2.200 passagerer forventes at stige af og på dagligt.

Cykelentusiasterne bliver også tilgodeset med den kommende supercykelsti, der i slutningen af 2019 vil forbinde København og Roskilde med ruten gennem blandt andet Brøndby, Albertslund og Taastrup.

Vibeholm er i dag præget af kontor- og servicevirksomheder som Verisure, NKT Group, Tekniq, Norriq, Ford og Interdan Bil. Derudover ligger der flere prisbelønnede bygninger og hoteller som Scandic og A-Hotels. Som nabo hertil ligger det store erhvervsområde Priorparken med lagervirksomheder som blandt andet PostNord, NKT Cables, Nilfisk, Milad Food og DONG.

Og nu skal der gøres plads til endnu flere virksomheder, som ønsker de mest optimale rammer for vækst og trivsel.

NB! Logistik- og industriejendomme. Konferencen afholdes d. 30. januar 2019.

- I dag – og endnu mere i fremtiden – er fleksible lejekontrakter i forhold til tidshorisont, "space planning" og udvidelsesmuligheder afgørende for virksomhederne. Samtidig er det enormt vigtigt at kunne tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere, og det kræver ikke bare et godt arbejdsmiljø, men også faciliteter, der får hverdag og fritid til at gå op i en højere enhed. Derfor er det vores vision at skabe en enestående og fremtidssikret business campus, hvor det er muligt at kombinere og vælge kontorindretning og services, som man ønsker, og hvor de fysiske rammer inviterer til vidensdeling og uformelle kaffemøder mellem medarbejdere og virksomheder, fortæller manden bag projektet, Henrik Wessmann fra Oskar Group.

København har vokseværk, og det er efterhånden svært at finde egnede kontor-kvm i byen, der kan opfylde pladsbehovet og imødekomme virksomheders og medarbejderes stigende krav til en attraktiv arbejdsplads, bæredygtighed og fleksibilitet.

Ifølge Oskar Group bliver den nye business campus, der forventes at være indflytningsklar i 2020, med beliggenheden og udsigten til Vestvolden et oplagt sted at drive forretning. Ejendomsrådgiver Newsec Advisory har vundet opgaven at udleje det kommende business campus.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Fremtidens betonbyggeri

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ungdomsboliger på et modent marked

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i København frem til 2030