Rosenkilde Gods ved Middelfart på Fyn er fortsat blandt de 10 dyreste i Danmark, selvom prisen på godset netop er blevet nedjusteret med 7,8 millioner kr.

Rosenkilde Gods ligger på en 153.800 kvm stor grund og omfatter 775 kvm boligareal. Ifølge Boliga er prisen på godset, der er til salg hos liebhavermægleren Lilienhoff, netop blevet nedjusteret. Prisen, der nu står på salgsopstillingen, lyder nemlig på 42 millioner kr. Dermed er godset fortsat en af landets 10 dyreste udbudte ejendomme for øjeblikket.

Lilienhoff skriver i deres salgsmateriale, at ejendommen “velfortjent kan tituleres som den absolutte top af moderne hestefaciliteter i Danmark”.

Godset - der blev bygget i 2009 - er nemlig forsynet med et ridecenter, 4 staldbygninger, 115 bokse, cirka 25 folde, 2 ridehuse og flere udendørs ridebaner.

NB! Fredericia: De store projekter. Konferencen afholdes d. 29. januar 2019.

Godsets bolig omfatter blandt andet på hall, bibliotek, master bedroom med walk in-closet og badeværelse med jacuzzi. Og så er der en kælder med over 300 kvm garage og en indrettet vinkælder.

Godset blev udbudt til salg i maj 2016, den gang lød prisen ifølge oplysninger fra Boliga på 60 millioner kr., hvilket altså vil sige, at prisen samlet set er justeret 30 procent ned i ejendommens tid på markedet.

Se Rosenkilde Gods her.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i Jylland

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.