Print Danmark, der beskæftiger 35 medarbejdere, har flyttet hovedkontoret i København til et totalistandsat lejemål i en af Stensdal Groups ejendomme. Ud over mere plads, byder de nye omgivelser på intelligent lysstyring.

Da Print Danmarks medarbejdere var ved at sidde lårene af hinanden indså virksomheden, at den var vokset ud af de eksisterende lokaler på Banemarksvej i Glostrup. I processen med at finde et nyt egnet sted, fik direktør Jørn Christoffersen øje på et af Stensdal Groups nyistandsatte lejemål i Rødovre.

- Vi var i kontakt med de fleste erhvervsudlejere i Københavnsområdet og valgte Stensdal Group, fordi vi samlet set fik den bedste pakke for os, siger Jørn Christoffersen, der har været direktør i Print Danmark siden 2014.

Da Print Danmark kom i forbindelse med Stensdal Group, var lejemålet på Fjeldhammervej 19 i Rødovre under totalrenovering – forvandlet til ét stort rum med alle muligheder for optimal indretning efter Print Danmarks ønsker.

Projektchef hos Stensdal Group, Thomas Fog Pedersen, tog herefter hånd om Print Danmarks ønsker.

- Vores særlige Stensdal-stil har en række grundlæggende byggesten: Akustiklofter med intelligent lysstyring, lyddæmpende trægulv og sorte køkkener og bad fra Svane Køkken. Dertil kommer Triplan-glasskillevæggene, som definerer kontorer og mødelokaler efter lejers behov. Når planen er lagt, er det bare at eksekvere, så fra Print Danmark kom med de endelige ønsker til vi var afleveringsklar, gik der kun 7 uger, siger han.

NB! Finansiering af ejendom. Kurset afholdes d. 6. juni 2019.

Intelligent lysstyring giver mindre energiforbrug
Print Danmark nyder godt af den intelligente DALI-lysstyring, der via sensorer tænder, dæmper og slukker lyset – uden afbrydere. Dermed er der ingen medarbejdere, der skal huske at slukke lyset, når de går, hvilket reducerer energiforbruget.

- Alle spots i loftet ligner umiddelbart hinanden, men inddeles efter zoner – når skillevæggene er etableret. Derefter programmeres zonerne og kan dermed også omprogrammeres, hvis indretningen senere ændres, fortæller Thomas Fog Pedersen.

Lejemålet er indrettet med en skræddersyet inddeling i køkken/kantine, storrumskontor til sælgerne og seks kontorer og møderum.

- Vi havde et fint forløb med Stensdal Group og har foreløbigt fået indfriet vores forventninger, slutter Jørn Christoffersen.

Print Danmark er specialiseret i dokument-workflow, print-­infrastruktur, grafiske løsninger og tilbehør til det moderne kontor. Københavnskontoret, der er rykket fra Glostrup til Rødovre, er rammen om 35 medarbejdere, der nu har fået over 650 kvm at udfolde aktiviteterne på.

Virksomheden har derudover kontor i Odense.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den nye Planlov KURSUS