PostNord Danmark har fundet placeringen for sit nye landekontor. Det bliver i København S, hvor man lejer sig ind i  kontorlokaler, som PFA Pension ejer.

PostNord solgte i marts 2015 postterminalen i mellem Tietgensgade, Bernstorffsgade og Carsten Niebuhrs Gade til Danica, som vil investere 5 milliarder kr. i at udvikle en ny bydel på den 39.300 kvm store grund. PostNord flytter til gengæld i nye lokaler på Hedegaardsvej 88 i København S.

- Vi har fundet et lyst og luftigt kontorhus med moderne faciliteter, som vil udgøre den perfekte ramme for vores medarbejdere og for den forsatte effektivisering og udvikling af virksomheden, siger Henning Christensen, chef for PostNord Danmark.

Han peger desuden på, at kontorbygningen med sin placering tæt på metroen, motorvej og lufthavn er let at komme til for medarbejdere og gæster.

Lejemålet, der samlet rummer 11.500 kvm, vil danne rammen om PostNord Danmarks forretning fra starten af november i år, hvor det administrative personale rykker ud af det nuværende landekontor på Tietgensgade og Bernstorffsgade i København.

NB! Moms ved køb og salg af fast ejendom og byggegrunde. Seminaret afholdes d. 28. april 2015.

PostNord Danmark er fortsat i forhandlinger om en ny placering til brevsorteringen, som også skal flytte fra området ved Hovedbanegården i København, der tidligere på året blev solgt til Danica Pension.

Ejendommen, som PostNord Danmark rykker ind i, er på samlet 26.400 kvm og huser i forvejen blandt andet Vestas og Meyers Catering. Hos PFA Ejendomme glæder direktør Michael Bruhn sig over aftalen med PostNord Danmark.

- Vi er meget glade for, at PostNord Danmark har haft blik for de store fordele og muligheder, som den her ejendom rummer. Det er en ejendom af høj kvalitet, der ligger i et meget erhvervsvenligt område blandt andet tæt på metroen, så jeg forventer, at den kommer til at danne en rigtig fin ramme om PostNord Danmarks fremtidige forretning, siger Michael Bruhn.

Ejendommen er formelt ejet af selskabet PFA Blue Star Ejendomme, hvor PFA har placeret den portefølje af ejendomme, som tidligere har tilhørt SAS. Erhvervsmæglerfirmaet CBRE har bistået PFA Blue Star Ejendomme med udlejningen til PostNord Danmark.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i København frem til 2030

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS