Lokalplan for 30 rækkehuse aflyses, hvis det nye forslag vedtages. Til gengæld bliver der mulighed for en ny dagligvarebutik.

Byrådet i Silkeborg besluttede den 23. november 2020 at sende et lokalplanforslag for et 12.050 kvm stort areal på Julsøvej 100 i bymidten i Sejs-Svejbæk i offentlig høring.

I forvejen er området omfattet af en lokalplan, der giver mulighed for 30 rækkehuse, men i det nye lokalplanforslag halveres antallet af boliger. Til gengæld gives der mulighed for en dagligvarebutik.

Viborg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 24. marts 2021.

- Vi synes faktisk i Plan- og Vejudvalget, at det er den rigtige løsning, der kommer frem her, og det vil vi gerne i dialog med de forskellige omkring, så derfor sender vi det i høring, sagde formand for Plan- og Miljøudvalget, Hans Okholm (SF) på byrådsmødet.

Det er Rema Butiksudvikling, der med Årstiderne Arkitekter som rådgiver står bag projektet, som omfatter en 1.200 kvm stor dagligvarebutik samt 15 rækkehuse. Adgang til dagligvarebutikken, der opføres i 1 etage, etableres fra Julsøvej. Den sydlige del af lokalplanområdet udlægges til tæt-lave boliger i 2 etager på grunde på 180 kvm. Adgang til boligerne etableres fra Multebærvej.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ungdomsboliger på et modent marked

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning