Pihl Koncernen samler nu de 3 driftsselskaber, Pihl & Søn, LM Byg og BNS, i et nyrenoveret og energioptimeret fælles kontordomicil på Mårkærvej i Tåstrup.

I august 2022 flytter Pihl Koncernen sammen i et fælles kontordomicil på Mårkærvej 2 i Taastrup. Indtil nu har koncernens driftsselskaber Pihl & Søn, LM Byg og BNS haft lokationer i Glostrup, Greve og Herlev.

Flytningen sker som sidste led i en konsolideringsstrategi, der har kørt hen over 2021-2022, og skal styrke koncernens interne samarbejde, fællesskab og udnytte koncernstrukturens synergier til fulde til glæde for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

- Med indflytningen i vores nye fælles hovedkontor har Pihl Koncernen nu taget endnu et vigtigt skridt på vejen til at blive en af landets førende entreprenørkoncerner. Ved at være samlet under samme tag kan vi i endnu højere grad styrke vores kompetenceudvikling og samhørighed samt udnytte synergier på tværs af selskaberne. Det kommer kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere til gode, og vil især styrke vores indsats i konsortiesammenhænge, siger administrerende direktør i Pihl Koncernen, Hans Anker Nielsen.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 6. september 2022.

Pihl Koncernens nye hovedsæde breder sig over 3.270 kvm fordelt over 3 etager. Foruden kompetencecenteret, har Pihl & Søn, LM Byg og BNS hver sin egen afdeling. Derudover er der et fælles fitnessrum, en fælles kantine, en gårdhave og mødelokaler, som vil gøre det nemt for koncernens medarbejdere at mødes på kryds og tværs.

Forud for Pihl Koncernens indflytning har ejendommen været igennem en total istandsættelse. Også bygningens energiforbrug er blevet optimeret med dagslysregulerede LED armaturer, bevægelsessensorer og automatisk lysdæmpning, fjernvarme, energibesparende vinduer, ladestandere til el-biler og opsamling af regnvand til vask og vanding på ejendommen.

- Sammen med udlejeren Stensdal Group har vi indrettet de optimale rammer for et godt arbejdsmiljø for koncernens medarbejdere, og har skabt det bedste grundlag for Pihl Koncernens videre udvikling, siger Hans Anker Nielsen.

Pihl Koncernen har 170 funktionærer ansat og beskæftiger herudover over 150 specialiserede betonarbejdere. I regnskabsåret 2020/21 har Pihl koncernen haft en omsætning på 1,7 milliarder kr.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Fremtidens betonbyggeri

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.