Pihlkonsortiet har netop afleveret første del af byggeriet af det store bydelsprojekt Frederiksbro i Hillerød, herunder et af flere 15-etagers boligpunkthuse. Frederiksbro udvikles af M. Goldschmidt Ejendomme.

Pihlkonsortiet bestående af M.J. Eriksson, LM Byg og Pihl & Søn har totalentreprisen på 44.000 etagemeter bolig, erhverv og p-kælder i Hillerøds nye bydel, der skal bestå af 1.300 lejeboliger med udsigt over den nyanlagte Frederikbro Parken og tæt ved det fredede naturområde Bøllemosen. Den næste aflevering af projektet forventes at ske i slutningen af august 2021.

”Pihlkonsortiet blev valgt grundet en konkurrencedygtig pris, og fordi konsortiet har store kompetencer inden for byggegrubearbejder, råhusarbejder i højden og skarp styring af hele entreprisen, som i sidste ende betyder, at vi kan aflevere et flot resultat til den aftalte tid til en meget tilfreds bygherre,” siger Halldór P. Ragnarsson, administrerende direktør i Pihl & Søn.

Boligbyggeriet har krævet særlig ekspertise, da det opføres på en mosegrund med særlige funderingsforhold, herunder ramning af over 3.000 pæle. oplyser Pihlkonsortiet i en pressemeddelelse.

De smukke omgivelser og det unikke byggeri gør de nye lejeboliger på Frederiksbro eftertragtede. 97 procent af de netop afleverede lejligheder er udlejet, og bygherre M. Goldschmidt Ejendomme har allerede budt de mange nye beboere velkommen i Hillerøds nye bydel.

”Frederiksbro er et meget ambitiøst projekt, hvor boliger i højeste kvalitet skal danne eksklusive og trygge rammer om vores beboere. Pihlkonsortiet har gennem de sidste tre år bevist, at de har kompetencerne og det rette set-up til at løse opgaven, så vi er tilfredse med afleveringen og ser frem til at færdiggøre 2. etape på Frederiksbro i samarbejde med dem,” siger ejer, stifter og bestyrelsesformand Mikael Goldschmidt.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i Jylland

Stormflodssikring af by- og landområder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ny udbudslov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den nye Planlov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND