I det netop offentliggjorte årsregnskab, fremlægger Pihl & Søn en resultatopgørelse med en omsætning, der er steget til godt 1 milliard kr. fra 561 millioner kr.

Pihl Koncernen har netop offentliggjort regnskabet for 2020/21, og heraf fremgår det, at driftsselskabet Pihl & Søn har fortsat den positive udvikling fra de seneste års genrejsning og har afleveret et flot resultat for indeværende regnskabsår.

En vækst, der har affødt et resultat før skat på godt 30 millioner kr. mod sidste års knap 25 millioner kr. Selskabets overskudsgrad udgør 3 procent mod 4,5 procent sidste år.

Overskudsgraden på 3 procent ligger i den lave ende af selskabets målsætning og er, ifølge Halldór P. Ragnarsson, administrerende direktør i Pihl & Søn, blandt andet en konsekvens af øgede omkostninger foranlediget af materialeprisstigninger og forsinkelser som følge af coronapandemien.

Strategiske partnerskaber. Konferencen afholdes den 11. november 2021.

- Årets overskudsgrad ligger i den lave ende af vores målsætning på 5 procent. Vi anser dog resultatet som tilfredsstillende på baggrund af en betydelig investering i forstærkning af organisationen til yderligere vækst og grundet de øgede omkostninger foranlediget af materialestigninger og forsinkelser som følge af Covid-19 pandemien, fortæller Halldór P. Ragnarsson.

Den positive udvikling i resultat og egenkapital er med til at konsolidere selskabet yderligere, og med en høj likviditet har Pihl & Søn skabt et solidt fundament til at fortsætte den flotte udvikling af virksomheden. Pihl & Søn vil fortsat have fokus på store styringsprojekter inden for nybyggeri med stort fokus på bæredygtige løsninger, på linje med Pihl Koncernens øvrige selskaber; LM Byg og BNS.

Pihl & Søn har haft et begivenhedsrigt år med flotte afleveringer af nogle store byggerier som Zleep Hotel i Lyngby, 21.000 kvm boliger på Teglholmen, 14.000 kvm boliger på Vesterbro (Toves Gaard) og første del af i alt 44.000 kvm boliger på Frederiksbro i Hillerød.

Syn og skøn - konfliktløsning ved byggeprojekter. Kurset afholdes den 19. januar 2022.

Flere projekter er landet hos Pihl, som har vundet sagerne sammen med resten af Pihlkonsortiet, der består af M. J. Eriksson og LM Byg.

- Synergien i konsortiet har stor betydning, da vi gennem specialiseringen kan håndtere store og komplekse opgaver, hvor hver virksomhed bidrager med deres særlige kompetencer. Samtidig ser mange værdien i Pihlkonsortiets stærke egenproduktion inden for anlægs- og råhusarbejder samt organisation inden for styring af totalentrepriser. Der er en tydelig efterspørgsel efter vores kompetencer i markedet, hvilket også reflekteres i årets resultat. Og den efterspørgsel vil fortsat have positiv indvirkning på vores position på markedet, siger Halldór P. Ragnarsson.

Pihl & Søn udfører total-, hoved- og styringsentrepriser. Enten i eget regi, i samarbejde med Pihl Koncernens øvrige selskaber eller i Pihlkonsortiet med LM Byg og M.J. Eriksson.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ny udbudslov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS