Pihl & Søn har ansat Anders Bang Henriksen som driftsdirektør. Han hentes fra Aarsleff og tiltræder hos Pihl & Søn den 1. maj 2019.

Anders Bang Henriksen, der er  er afdelingsdirektør for Byggeri Øst hos Aarsleff, tiltræder den 1. maj 2019 som driftsdirektør hos Pihl & Søn. Det skriver Licitationen.

Anders Bang Henriksen har tidlgere været 17 år hos Pihl, inden selskabet gik konkurs i 2013. Herefter kom han til Aarsleff, men vender altså nu tilbage til det nye Pihl & Søn. Desuden blev Per Jensen for 3 uger siden præsenteret som ny økonomichef, og det nye Pihl & Søn er ikke færdig med at opruste.

NB! Etagebyggeri i træ. Kurset afholdes d. 23. oktober 2019.

- Langt fra. Vi har store ambitioner, og det kræver også, at vi fortsætter med at hente flere dygtige folk ind, i takt med at vi bliver større, siger Carsten Mindegaard, der tilføjer, at styringsentreprenøren forventer at skulle ansætte flere medarbejdere i det kommende år, siger Carsten Mindegaard, stifter og hovedaktinær i Pihl & Søn, til Licitationen.

Pihl & Søn blev genstartet af en investorkreds med Carsten Mindegaard i spidsen i 2017. Gennem sin virksomhed LM Byg mistede Carsten Mindegaard selv 7-8 millioner kr. ved Pihl & Søns konkurs i 2013.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Fremtidens betonbyggeri

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ungdomsboliger på et modent marked