Ejendommen, der oprindelig er fra 1975, men er gennemgribende renoveret i 2013, har et samlet kontorareal på 5.579 kvm og er fuldt udlejet til Delacour Advokatpartnerselskab, Handelsbanken og Nybolig.

PensionDanmark har netop overtaget en kontorejendom på Åboulevarden 11 og 13 i det centrale Aarhus for 151 millioner kr.

Investeringen er PensionDanmarks 4. direkte investering i Aarhus på erhvervsejendomsområdet. De 3 øvrige er flerbrugerejendommen Skejby Company Housesamt 2 ejendomme i det centrale Aarhus, henholdsvis stormagasinet Magasin og domicilet for rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO Danmark.

NB! Aarhus investerer 81 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 1. marts 2017.

- Vi er meget tilfredse med denne investering, der er i fin overensstemmelse med vores strategi om at sprede vores ejendomsinvesteringer rent geografisk. Der er tale om en attraktiv ejendom med god beliggenhed og kort gåafstand til den kommende letbane. Vi forventer, at investeringen vil give et godt og stabilt afkast, siger administrerende direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.

Ud over Aarhus har PensionDanmark investeret i en række ejendomme ud over landet i blandt andet Aalborg, Vejle, Esbjerg, Odense, Svendborg, Slagelse og hovedstadsområdet.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ny udbudslov KURSUS