Speederen er i bund hos pavillonleverandør, der for at være rustet til at imødekomme den store efterspørgsel har mandet op med 2 nye brancheprofiler til projektafdelingen.

Hjulene står nemlig ikke stille hos Adapteo, tværtimod er de godt beskæftiget med at sikre ekstra kvm til alt fra vuggestuer og skoler til håndværkercamps og kontorer.

Derfor har virksomheden for nylig udvidet projektafdelingen med 2 navne, der skal bidrage til at sikre et fortsat højt serviceniveau og en professionalisme i leverancerne. Det fortæller Mathias Foxmar Christiansen, der er Head of Project hos Adapteo.

- Begge nye profiler er i dén grad erfarne spillere, som vi er glade for at byde velkommen til teamet. De kompetente kræfter er med til at styrke vores projektafdeling yderligere og sikre, at vi også fremover møder vores kunder med løsninger, service og rådgivning i højeste kvalitet. Det er afgørende for den vækstrejse, vi som virksomhed er på, udtaler han.

Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes den 11. januar 2023.

Ümit Kütük, der er tiltrådt i rollen som Project Manager i øst, har en baggrund som ingeniør. Han har blandt andet erfaring som projektleder på bolig- og erhvervsbyggerier i stor skala samt altan- og renoveringsprojekter.

- Jeg føler mig privilegeret over, at jeg i min nye rolle kan være med til at løse både pladsmæssige og samfundsmæssige udfordringer. Udover at Adapteo er en virksomhed med stor diversitet i projekterne, så er det superfede produkter med uanede muligheder ligesom byggeklodser, fortæller Ümit Kütük, der til daglig er bosat i Ishøj og har 3 børn.

Ferieprojekter: Investeringer og luksusbyggeri vokser markant. Konferencen afholdes den 21. marts 2023.

Jannick Rægaard er ansat som Project Manager i vest og har allerede fundet sig godt til rette i rollen. Hans fornemmeste opgave er at køre sagerne sikkert i mål fra salg til aflevering. Han har meget stor erfaring inden for modulbranchen, som han har beskæftiget sig med de sidste 13 år.

- Min erfaring inden for modulære løsninger kan i den grad sættes i spil hos Adapteo, og jeg glæder mig til at være en del af holdet, fortæller Jannick Rægaard, der til daglig holder til i Randers-afdelingen og bor med sin hustru i det midtjyske.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Fremtidens betonbyggeri

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aalborgs massive udviklingsprojekter