Patrizia har på vegne af Tysklands største pensionsselskab købt et 8.700 kvm stort boligprojekt med 136 lejligheder fordelt på 6 bygninger i Aarhus.

Patrizia har købt boligprojektet i Aarhus i fællesskab med Universal-Investment på vegne af of pensionskassen Bayerische Versorgungskammer (BVK). Projektet er erhvervet i en off-market transaktion fra et konsortium af private investorer.

Patrizia ønsker ikke at oplyse, hvor meget ejendommen er købt for, men med købet forvalter Patrizia nu ejendomme i Danmark for 10,5 milliarder kr.
 
Boligprojektet, der er under opførelse af totalentreprenøren Raundahl & Moesby, består af et boligareal på cirka 8.700 kvm fordelt på 6 bygninger samt 38 parkeringspladser i kælderen. Projektet kommer til at indeholde et mix af 1- til 4-værelses lejligheder med en gennemsnitlig størrelse på 64 kvm. Projektet forventes at blive færdiggjort i faser fra 2019 til 2020.
 
Projektet ligger på Saltholmsgade i det centrale Aarhus, ved siden af Botanisk Have og Den Gamle By samt tæt på centrum, lokale butikker, kulturinstitutioner og åen.

NB! Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes d. 27. november 2019.

Denne investering er en sjælden mulighed for at købe et turnkey projekt off-market i et velbeliggende og veletableret boligområde i Aarhus. Der er pt. et begrænset udbud af nye boliger med den rette størrelse i de mest populære dele af Aarhus. Derfor forventer vi, at dette projekt, som er af høj kvalitet, kommer til at nyde godt af den stærke, langsigtede efterspørgsel i markedet, siger Nicolai Sehestedt Dalsgaard, Associate Director Transactions i Patrizia Denmark.

Patrizias aktiviteter inkluderer opkøb, administration, repositionering og salg af bolig- og erhvervsejendomme via egne licenserede investeringsplatforme. Patrizia forvalter ejendomsaktiver for mere end 300 milliarder kr., primært som porteføljemanager for forsikringsselskaber, pensionsfonde, uafhængige fonde, opsparinger, andelskasser og som medinvestor. 


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri