Patrizia har købt en 6 etager høj ejendom med 91 lejligheder og 6 byhuse i Valby. Fonden bag investeringen har nu aktiver til en værdi af 894 millioner kr. med et mål om en bruttoaktivværdi på 4,5 milliarder kr.

Patrizia Immobilien AG meddeler, at virksomheden har opkøbt en boligejendom bestående af 97 enheder i Valby på vegne af en af sine paneuropæiske fonde, "Patrizia Europa Wohnen I". Investeringen øger Patrizias AuM i Danmark til 9,85 milliarder kr.

- For vores investor er denne transaktion med sin beliggenhed i et veletableret område i stadig udvikling en attraktiv mulighed for at erhverve en ny og fuldt udlejet boligejendom af høj kvalitet og med attraktive og langsigtede udsigter. Vores lokale investeringsteam har endnu en gang leveret en exceptionel investering for vores klienter, siger Peter Helfrich, Patrizias Regional Head North West Europe.

NB! Byggeri af ungdomsboliger for 37 milliarder. Afholdes d. 22. november 2018.

Købet er det seneste core-opkøb foretaget på vegne af Wohn-Invest Europa I, der planlægger at opbygge en indkomstfokuseret paneuropæisk boligportefølje i henhold til en langsigtet core ”buy-and-hold” strategi.

København forsætter ifølge Patrizia med at være en af de højest prioriterede byer i Europa for ejendomsinvesteringer løftet af en god demografi, voksende økonomier og en høj livskvalitet. Hovedfaktorerne bag væksten i byens boligmarked er befolkningstilvæksten, tendensen mod yderligere urbanisering i Danmark og boligmangel pga. overskydende efterspørgsel.

Ejendommen, der for nylig blev færdigbygget, består af 91 lejligheder og 6 byhuse i et meget efterspurgt område blandt lejlighedssøgende i København. Valby har en af de højeste prognoser for befolkningstilvækst i hovedstadsområdet. Ejendommen er en del af byudviklingsprojektet Valby Maskinfabrik og er karakteriseret ved høj bygningsmæssig kvalitet og sin meget favorable og centrale mikrobeliggenhed


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland