Europa Capital har på vegne af Europa Fund V overdraget en ejendom med 90 lejligheder til Patrizia AG. Ejendommen i Valby omfatter 9.000 kvm

Europa Capital har sammen med den danske partner Keystone Investment solgt en 9.000 kvm stor boligejendom i Valby til Patrizia. Ejendommen stod færdigbygget i år, og Europa Capital gik ind i projektet i 2016. De 90 boliger med 1-4 værelser er alle udlejede, oplyser Europa Capital i en pressemeddelelse.

- København repræsenterer mange af de nøgleegenskaber, som vi leder efter i byerne., såsom befolkningstilvækst, en stærk teknisk baggrund og boligmangel, der altsammen gør byen til en attraktiv investeringslokation, udtaler partner i Europa Capital, Hugo Black, i pressemeddelelsen.

Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 3. marts 2020.

- Vores projekter i Valbuy har været en stor succes, idet de har leveret på vores værdiskabende forretningsplan om at forbedre disse ejendomme gennem aktiv ejendoms forvaltning og ved at udmønte sig i positive afkast for vores investorer, siger han videre.

Europa Capital har tidligere solgt 2 andre ejendomme i Valby til Patrizia på vegne af Europa Fund V. I november 2019 solgt Europa Capital en 12.600 kvm nybygget ejendom med 127 lejligheder og 6 kommercielle lejemål i Valby til Patrizia, og i juli 2018 solgte Europa Capital en ejenom med 97 lejligheder til Patrizia.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Fremtidens betonbyggeri

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder