Frederikssund Kommuner udbyder 3 stationsnære storparceller til etagebyggeri i byudviklingsprojektet Vinge ved Frederikssund. De 3 parceller giver mulighed for sammenlagt 15.992 kvm boligbyggeri med mulighed for detail i stueplan.

Frederikssund Kommune udbyder nu 3 nye storparceller i Vinge i delområderne C og I . Parcellerne ligger tæt på Vinges S- togsstation, som åbner den 14. december 2020 med en rejsetid på 43 minutter til Københavns Hovedbanegård.

Etagebebyggelse
Parcellerne er udlagt til opførelse af etagebebyggelse med i alt 15.992 kvm fordelt på de 3 parceller. Der skal bydes ind med mindst 4.500 kvm per storparcel.

Ny trend: Små boliger. Konferencen afholdes den 21. januar 2021.

"Frederikssund Kommune har besluttet, at byen skal være bæredygtig, og derfor skal bebyggelsen opføres med DGNB-certificering, hvilket køber skal sikre sig i sit tilbud", skriver kommunen.

"Endvidere skal projektet udformes, så det danner en sammenhæng i udtryk med den øvrige bebyggelse i området, og skaber et helhedsindtryk", lyder det videre.

Plejeboliger til 10 milliarder. Konferencen afholdes den 15. april 2021.

Der er mulighed for at lave mellem 2.000 - 3.500 kvm detail i stueplan til eksempelvis café eller anden forsyning i området.

Vinge er et af Danmarks største byudviklingsprojekter med et samlet arealudlæg på 3,7 millioner kvm.

Landbrugsejendomme: nyt investeringsobjekt. Konferencen afholdes den 20. april 2021.

I Vinge begynder Boligselskabet Rosenvænget, med Domea som forretningsfører, opførelsen af 198 almene boliger i begyndelsen af 2021. Netop nu er Slots- og Kulturstyrelsen i gang med at opføre en magasinbygning til opbevaring af kulturarv fra Nationalmuseet og Det Kgl. Bibliotek. Endvidere påbegyndes inden længe lokalplanlægningen for første etape af en ny privat udstykning i den sydlige del af Vinge med 90-100 boliger.

Læs mere om budvilkårene med videre i salgsmaterialet hos Nordicals.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Fremtidens betonbyggeri

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i Jylland

Logistik og industri - fart på nye muligheder