Pensionskassen for Akademikere, P+ har købt en kommerciel kontorejendom Struenseegården på 12.000 kvm med en attraktiv beliggenhed i hjertet af Nørrebro i København.

De ældste dele af ejendommen blev opført i 1895 som fabrik, og ejendommen har været i familieeje gennem de seneste to generationer. Ejendommen har et stort potentiale og sikrer pensionskassens medlemmer et stabilt afkast med god sikkerhed og går således går således godt i spænd med P+’s fokus på langsigtede investeringer.

”Vores vilje til at tænke langsigtet var en vigtig forudsætning for handlen, og vi er glade for, at vi med erhvervelsen af Struenseegården får mulighed for at bidrage til den fremadrettede udvikling af lokalmiljøet. Området omkring Rantzaugade på Nørrebro har et stort potentiale, og Struenseegården har en størrelse og en tyngde, der gør, at vi kan være med til at sætte et markant aftryk,” udtaler administrerende direktør i P+, Søren Kolbye Sørensen.

Købet af ejendommen Struenseegården ligger i forlængelse af pensionskassens strategi om at øge andelen af alternative investeringer, herunder fast ejendom.

”Vores ejendomsinvesteringer har gennem de senere år bidraget meget positivt og stabilt til vores samlede afkast. Investeringer i fast ejendom er desuden forbundet med en meget lav risiko, og er dermed med til at sikre vores medlemmer et fornuftigt og stabilt afkast med en god sikkerhed,” udtaler Søren Kolbye Sørensen.

De 3 grene af ejerfamilien, herunder 3. generation, har deltaget i hele salgsprocessen. Familiens repræsentanter, Finn Hartung fra 2. generation og Rasmus Christensen fra 3 generation udtaler på vegne af familien:

”Ved valget af køber var beløbet i købstilbuddet naturligvis væsentligt, men det har i høj grad været vigtigt for familien, at den nye ejer er et ordentligt og solidt foretagende, som har fokus på bæredygtighed og miljø og ikke mindst må formodes at blive en god og reel udlejer for ejendommens mange trofaste lejere”.

I forbindelse med handlen har P+ været bistået af Capital Investment, der har forestået opkøbet på vegne af P+ og som skal foretage asset management på ejendommen fremadrettet.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i Jylland

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Fremtidens betonbyggeri

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter