Den 1. juni 2018 slår Ordnung dørene op til sit 11 kontorfællesskab i Danmark. Denne gang i en af Odenses mest markante bygninger, det fredede ”Posthus” på Gråbrødre Plads midt i byen.

Ordnung er Danmarks hurtigst voksende kæde af kontorfællesskaber og har gennem de sidste 7 år haft et mindre kontorfællesskab i Ryttergade – men nu åbner ordnung så et større og mere eksklusivt kontorfællesskab for at kunne imødekomme den udvikling der sker i Odense.

- Vi har gennem de sidste år oplevet en meget kraftig vækst på vores lokationer i København, hvor vi efterhånden har mere end 25.000 kvm kontor i vores netværk, og mere end 300 forskellige virksomheder, der bor hos os – heriblandt store internationale virksomheder som Amazon, Salesforce, Palo Alto Networks med flere. Men det, vi også har bemærket, er, at Odense som by har udviklet sig rigtig meget de seneste år. Dels via sine store investeringer i infrastruktur og byudvikling men også i forbindelse med hele udviklingen inden for Robotics og Facebook’s valg af Odense som lokation for sit nye store datacenter, siger Ordnung’s administrerende direktør Anders Andersen.

NB! Erhvervslejeloven: Udlejning af kontorejendomme og kontorhoteller. Kurset afholdes d. 23. oktober 2018.

- Den udvikling betyder, at vi som udbyder mener, at der er ved at være et marked for den del af vores koncept, som er adresseret de virksomheder, der efterspørger det fuldt servicerede og lidt mere eksklusive kontorfællesskab. Allerede ved åbningen har vi udlejet cirka 1/3 af arealet til en af vores eksisterende lejere, som vokser markant - og har behov for mere plads; nemlig WSP Danmark som er en del af en stor international ingeniørvirksomhed med mere end 500 kontorer over alle verdenen. Og vi glæder os til at byde flere lokale virksomheder indenfor. Uanset om det er som CoWorker til 1.000 kr. per måned eller med egne dedikerede kontorer, uddyber han.

WSP Danmark er er specialiserede i strategisk rådgivning og projektledelse og tilbyder løsninger inden for transport og infrastruktur, miljø og energi, byggeri og strategisk rådgivning. Virksomheden er blandt andet involveret i udviklingen af både Odense Letbane og Hovedstadens Letbane foruden en række udenlandske letbaneprojekter.

- Vi har gennem det sidste års tid boet på Ordnung’s eksisterende lokation i Odense og har brugt det som den fleksible base, vi har kunnet vokse vores forretning ud fra i forbindelse med de mange og rigtig store projekter, der udvikles i Odense, og som vi er en del af. Da vi erfarede, at Ordnung påtænkte endnu en lokation i Odense, var det oplagt for os at flytte med; vi kender Ordnung, og det de står for - og de kender os og forstår vores behov for professionelle omgivelser serviceret på højt niveau. Det er derfor med glæde, at vores medarbejdere har kunnet flytte ind i nye omgivelser med plads til vores fortsatte vækst, siger WSP Danmark’s administrerende direktør, Jes Hansen.

NB! Renovering og udvikling af fredede og bevaringsværdige bygninger. Kurset afholdes d. 30. oktober 2018.

Ejendommen ejes af Barfoed Group, som glæder sig over samarbejdet med Ordnung.

- Vi har samarbejdet med Ordnung de sidste 5 år på en anden af deres lokationer i København – og anser Ordnung Office Hotels for at være et af de suverænt mest spændende koncepter inden for kontorhoteller i Danmark pt. De har formået at definere markedet for moderne kontorhoteller i Danmark, og jeg er meget imponeret af deres fortsatte profitable vækst og samtidige evne til at indrette og servicere så mange kvm, som tilfældet er. Da vi stod og skulle finde en ny lejer til det gamle Posthus i Odense, var det oplagt for at os tage fat på Ordnung. I løbet af 4 uger var en aftale indgået, og på blot 4 uger har vi afleveret et ny istandsat lejemål. Det er min vurdering at Odense med Ordnung’s etablering af deres 11. kontorfællesskab har fået en lokation, som tidligere ikke har fandtes i byen, og jeg er spændt på at følge denne udvikling, siger Frederik Barfoed fra Barfoed Group.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Stormflodssikring af by- og landområder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i Jylland

Ungdomsboliger på et modent marked

Ny udbudslov KURSUS