Hollandske Orange Capital Partners har købt 166 lejligheder i bydelen Nærheden, som i disse år skyder op i Høje-Taastrup Kommune tæt ved Hedehusene Station.

Siden opstarten har der været stor søgning til den nye bydel Nærheden både fra investorer og borgere. Den vestlige del af bydelen - tættest på Hedehusene Station - er således allerede nu ved at være færdigudviklet, og nu falder en af de sidste brikker på plads.

Det er boligprojektet Teglbakken, som består af 166 moderne og DGNB-certificerede boliger, der er planlagt til levering i 3 faser i slutningen af 2022. Teglbakken er udviklet i et strategisk partnerskab af FB Gruppen og Sjælsø Management, og omfatter et lejebærende areal på i alt 13.421 kvm. Projektet er solgt til Orange Capital Partners, som forventer at foretage flere investeringer i Danmark i den kommende tid.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 18. januar 2022.

- Teglbakken er et bæredygtigt byggeri leveret af erfarne udviklere i et spændende større udviklingsprojekt, sammenholdt med attraktive lejepriser og udmærkede transportmuligheder til København var de væsentligste faktorer, der lå til grund for vores beslutning om at investere i projektet, siger administrerende direktør Joris Voorhoeve fra OCP.

Også fra sælgerne udtrykkes der tilfredshed med handelen, der er den første med Orange Capital Partners.

Ballerup: de store projekter. Konferencen afholdes den 1. februar 2022.

- Med OCP har vi fundet en professionel og seriøs investor, der passer perfekt ind i det værdisæt, vi gerne vil aflevere til de kommende beboere og området, siger administrerende direktør Flemming Joseph Jensen fra Sjælsø Management.

Den nye bydel Nærheden ligger på et 650.000 kvm stort område ved Hedehusene Station i Høje-Taastrup Kommune og skal inden 2028 danne rammerne om 7.000 beboeres hjem. Der skal samlet set bygges omkring 350.000 kvm fordelt på 3.000 boliger.

Nyeste udvikling i træbyggeri. Konferencen afholdes den 3. maj 2022.

- Med områdets værdier og DGNB Guld-certificeringen matcher Teglbakken netop dét, som OCP søgte i markedet, siger administrerende direktør Hans-Bo Hyldig fra FB Gruppen , som inden længe går i gang med 1.800 boliger i den østlige del af Nærheden, som projektudviklerkoncernen erhvervede fra NærHeden P/S sidste år.

Colliers og Winsløw har rådgivet sælgerne, mens OCP har været rådgivet af Accura og Niras. Det er i forbindelse med handelen aftalt mellem parterne, at købssummen ikke oplyses.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ungdomsboliger på et modent marked

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS