I januar 2019 blev der indgået en aftale om modernisering af campingreglementet. Hør mere på konferencen "Ferieparker og nye udviklingsmuligheder af campingpladser fra marts 2019" den 1. september 2020.

Kyst- og naturturismen er med 38,2 millioner overnatninger – svarende til 71 procent af alle overnatninger i 2018 - det største forretningsområde i dansk turisme.

Campingpladserne står for cirka en tredjedel af danskernes kommercielle overnatninger inden for landets grænser, svarende til 11 millioner gæster, hvilket gør camping til den mest udbredte hjemlige ferieform blandt danskerne. Ikke desto mindre har antallet af campinggæster på danske campinpldser været faldende i de sidste år.

En af grundene kan være, at campingpladserne ikke længere lever op til de moderne turisters krav. Derfor har regeringen og Dansk Folkeparti i januar 2019 indgået en aftale om modernisering af campingreglementet. Med baggrund i aftalen har Erhvervsstyrelse udstedt en nyt campingbekendtgørelse, der trådte i kraft den 31. marts 2019.

Aftalen vil løfte de danske campingpladser, og gøre dem mere attraktive for professionelle investorer.

Hør mere på konferencen Ferieparker og nye udviklingsmuligheder af campingpladser fra marts 2019 den 1. september 2020, hvor Uffe M. Holm, landinspektør fra LandSyd, er blandt oplægsholderne. Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i Jylland

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.