Byggeselskab Olav de Linde overtager med virkning fra den 1. november 2015 den bevaringsværdige ejendom Mindet 4, samt et større areal på Sydhavnsgade umiddelbart ved siden af Mindet 6 på Aarhus Havn. Byggeselskabet planlægger i området at opføre et 18.700 kvm kontortårn, som med sine 96,7 meter vil blive byens højeste bygning.

Byggeselskab Olav de Linde overtager med virkning fra den 1. november 2015 arealet på Aarhus Havn. På Mindet 4 ligger en ejendom i 3. etager, som består af 1.287 kvm lokaler til erhverv, mens 3.500 kvm på Sydhavnsgade er udlagt til parkeringsformål.

- Mindet 4 er både en smuk, men også særdeles attraktiv ejendom. For det første så er beliggenheden med udsigten til Dokk1 og Havnen helt unik, og for det andet så udgør ejendommen et rigtigt godt supplement til vores eksisterende portefølje både på Mindet og i Balticagade. Man kan sige, at vi med opkøbene har taget endnu et skridt mod gennemførelsen af en helhedsorienteret plan for området, siger indehaver og direktør for byggeselskabet, Olav de Linde.

NB! Investeringer i byudvikling for 81 milliarder i Aarhus. Konferencen afholdes d. 9. marts 2016.

- Planen omfatter blandt andet det tidligere offentliggjorte udviklingsprojekt i forbindelse med Mindet 6, hvor vi har arbejdet med et spændende projekt, hvor vi vil forsøge at integrere et 24 etagers højhus med erhvervslokaler i centret af den markante ejendom. Det ligger dog endnu lidt ude i fremtiden, men vi tager de første spæde skridt allerede nu med udformningen et let tilgængeligt parkeringsområde, uddyber han.

Efter planen skal C. F. Møller tegne højhuset, som skal integreres med det eksisterende byggeri på grunden, som ligger lige der, hvor Aarhus by og havn mødes, mellem multimediehuset og filmbyen og lige ved åens udløb.

Der er ikke ledige lokaler i Mindet 4 lige nu, men arealet på Sydhavnsgade vil i den allernærmeste fremtid blive udviklet til en bynær betalingsparkeringsplads, der vil være tilgængelig for alle byens borgere.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder