Huscompagniet bekræfter nu, at virksomheden går på børsen. Selskabet forventer næste år en omsætning på mellem 3,8 og 4,2 milliarder kr.

Hiuscompagniet, som ejes af kapitalfonden EGT, bekræfter nu, at virksomheden børsnoteres. Den påtænkte børsintroduktion forventes at bestå af de nuværende aktionærers salg af eksisterende aktier i HusCompagniet, og det forventes derfor ikke, at selskabet modtager provenu fra den påtænkte børsintroduktion.

- Jeg tror, at den planlagte børsintroduktion nu er det rigtige næste skridt til at understøtte fremtidig vækst, især i Danmark såvel som i Sverige. Det vil give en stærk platform for fortsat vækst ved at øge virksomhedens synlighed, styrke brandet yderligere og forbedre evnen til at tiltrække og fastholde talentfulde medarbejdere samt styrke forholdet til vores leverandører og underleverandører, udtaler bestyrelsesformand, Claus V. Hemmingsen.

Ny lov: Byudvikling af boligselskaber og private. Kurset afholdes den 1. juni 2021.

Huscompagniet byggede i 1.400 huse i Danmark i 2019, hvilket svarer til en markedsandel på 24 procent. Virksomheden har 16 kontorer med udstillingslokaler og mere end 60 udstillingshuse i hele Danmark. I Sverige har HusCompagniet 27 salgsagenter og underagenter. I slutningen af september 2020 havde HusCompagniet 437 ansatte.

I 2019 omsatte selskabet for 3,5 milliarder kr., mens omsætningen i de første 9 måneder af 2020 lyder på 2,6 milliarder kr. mod 2,5 milliarder kr. i samme periode i 2019. Omsætningen forventes i 2020 at lande på omkring 3,6 milliarder kr., mens den i 2021 forventes at lande på mellem 3,8 og 4,2 milliarder kr.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Ny udbudslov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland

Boligudvikling i København frem til 2030

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032