Helsingørs nye stadion var i første omgang budgetteret til 57,6 millioner kr., men i første udbudsrunde lå det laveste bud lå på lidt over 80 millioner kr. Nu har projektet igen været i udbud, og laveste bud lød på 79,5 millioner kr. Det agter kommunen at takke ja til.

Det billigste bud på byggeriet af Helsingørs nye stadion kom ifølge SN.dk fra B. Nygaard Sørensen og lød på 79,5 millioner kr. Og der ser prisen ud til at lande. Tirsdag den 22. maj 2018 stemte et flertal Økonomiudvalget for en indstilling til Byrådet om at sige ja til tilbuddet, og underskrive en kontrakt.

- Der er efter forhandling blevet skåret nogle elementer fra projektet, og fundet omkring en million. Det er samtidig med, at projektet fuldt ud lever op til kravene i 1. division, siger borgmester Benedikte Kiær til SN.dk.

NB! Ringsted investerer 12 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 4. oktober 2018.

Det kommende stadion vil fortsat leve op til de krav, der formelt stilles til klubber i Superligaen. Nova5 og Elkiær & Ebbeskov står for projekteringen af det nye stadion, der skal have plads til 4.000 tilskuere.

Der er byrådsmøde mandag den 28. maj 2018, hvor den endelige beslutning skal træffes.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Fremtidens betonbyggeri

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS