Bellevue Ejendomsinvest har netop vundet endnu et kommunalt projektudbud på Toppen i Trekroner Øst i Roskilde med overtagelse i januar 2021. Grundsælger er Roskilde Kommune.

Bellevue Ejendomsinvest har vundet udbudskonkurrencen om et projekt på Toppen i Trekroner Øst i Roskilde i samarbejde med Årstiderne Arkitekter. Bebyggelsen disponeres i 2 vifter hver bestående af 8 boliger og med samlet parkering ud mod Toppen.

"For at skabe private haver og uderum i umiddelbar forlængelse af boligerne, forskydes boligerne både i plan og snit, hvilket skaber naturlige private lommer og uderum mellem boligerne", skriver Bellevue Ejendomsinvest.

Derudover er der mellem de 2 vifter tiltænkt udendørs ophold, leg, nyttehaver og rekreation for alle boligernes beboere. Byggeriet bliver i alt 1.944 kvm og vil rumme 16 boliger i 2 etager. Hver bolig bliver cirka 121 kvm.

Almene boliger: store projekter. Konferencen afholdes den 11. maj 2021.

"Bebyggelsen tager afsæt i den nordiske arkitektur med mørk tegl som det primære materiale og med lyse trælister til at markere indgangspartiet samt ophold i forbindelse med terrassen.

Ejendommen indskriver sig i et større boligområde på Toppen i Trekroner med eksisterende tæt-lav bebyggelse som nabo. Mod vest og nordvest ligger der et åbent grønt areal i bunden af sitet, som er udlagt til offentligt rekreativt areal. Den skrånende grund mod vest orienterer sig mod udsigten helt ind til Roskilde. Hele området bærer præg af at være omkranset af naturskønne arealer", skriver Bellevue Ejendomsinvest.

Som en del af bæredygtighedsstrategien, indarbejdes lokal afledning af regnvand (LAR) i området, hvor tag- og overfladevand skal afledes til det offentlige regnvandssystem i åbne render. LAR-løsningen og vand generelt tænkes som facilitator for en integrering af kunst i området.

Afstanden til Roskilde centrum er cirka 5 kilometer, og både RUC og togstationen Trekroner er indenfor gåafstand. Byggeriet vil gå i gang, når der er antaget en totalentreprenør. Der er forventet indflytning i midten af 2022.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ungdomsboliger på et modent marked

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ny udbudslov KURSUS