Hines har indgået aftale med den europæiske hoteloperatør 25hours Hotels om at udvikle et boutique hotel med 243 værelser ved Rundetårn. Desuden etableres 3.000 kvm detail.

Hines har indgået aftale med 25hours Hotels om at udvikle et 243-værelses boutique hotel i hjertet af København. Det nye hotel bliver hoteloperatørens første projekt i Danmark og vil fungere som omdrejningspunktet i et moderne mixed-use projekt, der også inkluderer detailhandel af høj kvalitet på Købmagergade.

- København har altid været en populær destination. Byen udstråler kreativ energi, er en frontløber inden for urban mobilitet og har nok en af de mest spændende kulinariske scener i Europa. De seneste 5 år har vi studeret det Københavnske hotelmarked grundigt og har gennemgået flere projekter. Vi kunne ikke være mere tilfredse med denne placering og vores udviklingspartner Hines. Dette er en unik og meget spændende mulighed, siger Florian Kollenz, Chief Development Officer hos 25hours Hotels.

Flagskibshotellet kommer til at byde på spændende kulinariske oplevelser såvel som en high-end bar- og café, wellness og tidssvarende mødefaciliteter. Hotellets unikke interiør bliver designet af den anerkendte interior designer Martin Brudnizki.

I bygningerne ønsker Hines også at skabe plads til 3.000 kvm detailhandel og sigter her efter et miks af både danske og internationale lejere for at danne en dynamisk ny destination for detailhandel på Købmagergade. Projektet vil blive fuldendt med 6 beboelseslejligheder i bygningerne.

Området, der ligger tæt ved pejlemærket Rundetårn, nyder i dag stor glæde af turister og er allerede en populær destination for højt profilerede brands, som Jimmy Choo og Louis Vutton, men også stærke brands som Sephora, Arket, Rituals samt et bredt udvalg af danske brands.

Projektet vil transformere bygningerne fra det 18. og 19. århundrede til en spændende destination med en robust og relevant kombination af detailhandel krydret med nydelse og forkælelse. Et nyt kvarter for shopping og afslapning i den nordlige ende af Købmagergade.

- Dette er et super spændende projekt for København, og det vil åbne de smukke historiske bygninger op, så mange flere kan få glæde af dem. Vi har samlet et stærkt team af danske og internationale arkitekter og designere til at transformere bygningerne. Vi vil prøve at genskabe noget af det de sidste hundrede års ombygninger har gemt eller helt fjernet. Vi ønsker at bringe bygningernes oprindelige træk tilbage og samtidig skabe noget nyt og unikt for København. Baseret på, hvad vi har set fra 25hours, er vi sikre på, at de er den perfekte partner til at skabe et smukt hotel og sikre en mindeværdig oplevelse for gæsterne, siger Karen Nielsen, Hines, Development Director for den nordiske region.

Hines købte i maj 2018 bygningerne på Købmagergade 44-46 og 50 af Freja Ejendomme for 845 millioner kr. på vegne af Hines European Value Fund (HEVF) i maj 2018. Det nye hotel åbner for gæster i 2021, mens butikkerne forventes at åbne i 2020.

NB! Fredede og bevaringsværdige bygninger - regler, løsninge og tilskud. Konferencen afholdes d. 28. maj 2019.

25hours er en boutique-hoteloperatør med 13 individuelt designede hoteller i Europa. De sidste 3 år har gruppen åbnet nye hoteller i Paris, Köln og Zürich. Brandet fokuserer på individualitet, autenticitet og karakter, og hvert hotel er designet i egen unik stil.

- 25hours Hotels er et spændende internationalt brand, der vil tilbyde noget unikt i det centrale København. Vi er glade for, at vores projekt bliver hjemsted for deres første hotel i Danmark. Med Købmagergades populære beliggenhed og den dynamiske kombination af brands, vi ønsker at arbejde med, vil vi skabe en attraktiv destination for både internationale turister og det danske marked. Dette er en meget positiv investering i København og afspejler byens voksende tiltrækningskraft som en international destination, siger James Robson, Hines, Managing Director for den nordiske region.

Projektet vil blive tegnet af danske BBP Arkitekter, som er blevet udvalgt på baggrund af deres ekspertise indenfor historiske bygninger og renovringsprojekter. Hotellets interiør vil blive designet af London- og New York-baserede interior designer Martin Brudnizki, hvis tidligere projekter blandt andet inkluderer New Yorks Beekman Hotel, Miamis Soho Beach House og Londons Annabel’s natklub. Hines er også blevet rådgivet af Nordic Hotel Consulting og Bruun & Hjejle om aftalen med 25hours.

Hines er et globalt privatejet ejendomsinvesteringsfirma, der blev grundlagt i 1957, og i dag er repræsenteret i 207 byer i 24 lande. Hines administrerer ejendomme til en værdi af ca. $116,4 milliarder. Virksomheden har i øjeblikket 109 udviklingsprojekter i gang rundt om i verden. Historisk har Hines udviklet, ombygget eller erhvervet 1.319 ejendomme – ca. 40 millioner kvadratmeter. Virksomhedens nuværende portefølje af ejendomme og kapitalforvaltning omfatter 527 ejendomme, der repræsenterer over 21 millioner kvadratmeter. Med stor erfaring i investeringer på tværs af risikospektret og alle ejendomstyper og en banebrydende forpligtelse til bæredygtighed er Hines en af de største og mest respekterede ejendomsorganisationer i verden.

Hines kom til Europa i 1991, og har siden øget sin europæiske platform og er i dag repræsenteret i 55 byer i 11 lande. Hines har i øjeblikket aktiver for €16,7 milliarder i Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Irland, Italien, Holland, Norge, Polen, Spanien og Storbritannien.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Stormflodssikring af by- og landområder

Ny udbudslov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse