En investor ønsker at bygge et 4.520 kvm stort hotel ved Vindegade overfor Odense Teater og indkørslen til Odense Slot.

En investor ønsker at udvikle et projekt i Vindegade overfor Odense Teater og indkørslen til Odense Slot. Projektet omfatter 3 ejendomme. Ejeren ønsker at nedrive disse ejendomme og i stedet opføre et hotel for en hotelkæde, der beskrives som værende centralt beliggende hoteller i økonomiklassen med en god standard.

Sagen forelægges den 26, marts 2019 By- og Kulturudvalget, da forvaltningen ønsker, at få udvalgets holdning til projektet, inden lokalplanen udarbejdes.

Projektet omfatter et hotel med 154 værelser og morgenmadsrestaurant. Det indeholder i alt 4.520 kvm. Hotellet består af en randbebyggelse mod Vindegade og et baghus.

NB! Finansiering af ejendom. Kurset afholdes d. 6. juni 2019.

De eksisterende bygninger er fra slutningen af 1800-tallet og i varierende stand. 2 af bygningerne har middel bevaringsværdi, mens den laveste bygning nærmest Odense Slot har lav bevaringsværdi.

Det kommende forhus mod vest - nærmest Jernbanegade - fremstår i 3,5 etager ligesom bebyggelsen, det støder op til. Herefter øges bebyggelsen til 4,5 etager i de 2 følgende forhuse mod øst. Projektet indeholder desuden et baghus i 3,5 etager.

Projektet har i nuværende form kun 14 parkeringspladser, så bygherre skal aflevere en redegørelse for, hvor stort hotellets behov er, og hvordan det kan løses på eller udenfor grunden.

Af tegningsmaterialet fremgår KPC som totalentreprenør og Ingeniør'ne som ingenør, mens der lægges op til, at hotellet bliver en del af den tyske kæde B&B Hotels.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i København frem til 2030

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032