Ud af 36 ejerlejligheder er de 35 solgt, og halvdelen af 54 lejelejligheder er udlejet i tårnet, hvor de første beboere flytter ind i løbet af august 2021.

Ifølge Randers Amts Avis er der blot én lejlighed tilbage af de 36 ejerlejligheder på 10.-19. etage i Thors Tårn. Ejerlejlighederne er mellem 74 til 197 kvm store, og har været til salg for priser på mellem 1,75 og 7 millioner kr.

Den eneste lejlighed, der er tilbage, ligger på 13. etage og har 4 værelser og et samlet areal på 128 kvm. Den er til salg for 3,6 millioner kr.

- Jeg arbejder på at få lukket det sidste salg, siger ejendomsmægler Christian Bjørn fra Nybolig Bjørn og Ankersen Randers til Randers Amts Avis.

Randers: De store byggeprojekter. Konferencen afholdes den 8. september 2021.

KPC og Nørresundby Boligselskab satte gang i byggeriet af højhuset i august 2019, og de første boliger står klar til indflytning i løbet af august 2021. Foruden højhuset omfatter projektet 101 ungdomsboliger i 5 etager.

I højhuset etableres foruden de 36 ejerlejligheder også 54 lejeboliger fra stueetagen og op til 9. etage. Af disse er halvdelen udlejet, skriver Randers Amts Avis.

Nørresundby Boligselskab står bag de 54 lejeboliger samt de 101 ungdomsboliger.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i Jylland

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS